Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συμμετέχουν στο φετινό Final Four της Euroleague, μετατρέποντας το Βερολίνο σε πόλη… ελληνική!

Η εφημερίδα ABC έκανε εκτενές αφιέρωμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης και μίλησε και για τους Έλληνες φιλάθλους οι οποίοι έχουν κατακλύσει τη γερμανική πρωτεύουσα για το μεγάλο γεγονός του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω Μέσο κάνει λόγο για «ελληνική κόλαση που περιμένει τη Ρεάλ» και αναφέρει τη λέξη «Μαλ@@α η οποία ακούγεται παντού στους δρόμους.

Η αναφορά των Ισπανών

«Η ελληνική κόλαση περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Βερολίνο» είναι χαρακτηριστικά ο τίτλος που έχει η ισπανική εφημερίδα ABC, αναφερόμενη στους χιλιάδες Έλληνες φιλάθλους που βρίσκονται στην γερμανική πρωτεύουσα.

«Η μαζική μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναίκού περιπλέκει την προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρει ξανά τον τίτλο της Ευρωλίγκας. ‘Μαλ@@α’, τη λέξη που χρησιμοποιείται σαν φιλική προσβολή στα ελληνικά, είναι αυτή που ακούς περισσότερο από κάθε άλλη στους δρόμους του Βερολίνου» συμπληρώνει ο συντάκτης.