Τη διαγραφή και την αποπομπή τού Ευάγγελου Αντώναρου από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές ζητάει η Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρει η Πειραιώς, «ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αντώναρος, σε συνέντευξή του χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ‘τουρκολάγνο’».

Και τονίζει χαρακτηριστικά: «Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με τον κ. Αντώναρο, αλλά δεδομένου του γεγονότος ότι είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπάρχει σοβαρό θέμα».

«Η διαγραφή και η απόσυρσή του από το ψηφοδέλτιο είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη! Εκτός αν έχουν αποφασίσει στον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσουν κάθε ρεκόρ χυδαιότητας και τοξικότητας, ξεπερνώντας ακόμα και τις εθνικές κόκκινες γραμμές», σημειώνει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της.

«Χορηγοί του Μητσοτάκη οι κύριοι που βάζουν τις τιμές στα ράφια»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ευάγγελος Αντώναρος εξαπολύει επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την επιστολή που έστειλε ο πρωθυπουργός στην πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, με θέμα την ακρίβεια στη χώρα μας, είχε ασκήσει σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του κ. Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώναρος χαρακτήρισε «χορηγούς» του Κυριάκου Μητσοτάκη τις πολυεθνικές και υποστήριξε ότι δεν έχει εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ από τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί για την αισχροκέρδεια.

«Οι κύριοι αυτοί, από τις πολυεθνικές, που βάζουν αυτές τις τιμές στα ράφια, είναι χορηγοί του Μητσοτάκη, γι’ αυτό δεν τους πειράζει, είναι καρτέλ. Και από τα πρόστιμα που έχει επιβάλει, δεν έχει εισπράξει τίποτα, μηδέν, zero. Έχει γονατίσει τον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Αντώναρος.