Από 50 μέτρα ύψος η μοιραία πτώση από γέφυρα που στοίχισε τη ζωή σε μία νεαρή κοπέλα στην Κρήτη.

Το σημείο που συνέβη το τραγικό περιστατικό είναι η γέφυρα Αποσελέμη μετά το τούνελ του ΒΟΑΚ στη Σταλίδα.

Το ύψος από το οποίο έπεσε η νεαρή γυναίκα εκτιμάται στα 50 μέτρα με τον θάνατό της να επέρχεται ακαριαία.

Πώς έγινε η τραγωδία

Η πρώτη εκδοχή αναφέρει ότι πρόκειται για μία νεαρή τουρίστρια που προσπάθησε να βγάλει selfie μαζί με τις άλλες δύο φίλες της στην άκρη του δρόμου όπου είχαν σταθμεύσει προσωρινά το αυτοκίνητό τους και κατά την προσπάθειά τους να τραβήξουν φωτογραφίες η άτυχη κοπέλα φέρεται να έχασε την ισορροπία της και να έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Από την άλλη, πληροφορίες του cretalive.gr, κάνουν λόγο για κοπέλα που κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή.

Η νεκρή είναι ελληνικής καταγωγής και ηλικίας μεταξύ 20 και 25 ετών, ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης πιθανόν να πρόκειται για 17χρονη.

Άμεσα κλήθηκαν Αστυνομία, ΕΜΑΚ και ΕΚΑΒ, καθώς και η Πυροσβεστική που την ανέσυρε νεκρή, ενώ στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής.

Τα σενάρια της μοιραίας πτώσης

Προς το παρόν, δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό. Πάντως όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά και διερευνώνται, καθώς και εκείνο της αυτοχειρίας, εκτός από την θανατηφόρα πτώση.

Φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος. Αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, ενώ οι δύο φίλες της άτυχης γυναίκας είναι καθισμένες στο έδαφος, ταραγμένες από το τραγικό συμβάν.