Μία ακόμη φρικιαστική ιστορία έρχεται να συγκλονίσει από κάθε άποψη.

Ένας άντρας έθαψε ζωντανή την σύζυγό του, με την γυναίκα να παλεύει επί πέντε λεπτά να βγει από τον αυτοσχέδιο τάφο, προτού ξεψυχήσει από ασφυξία.

Στη φυλακή μέχρι να πεθάνει

Ειδικότερα, ένας 62χρονος άνδρας θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του πίσω από τα κάγκελα για την απαγωγή και τη δολοφονία της συζύγου του το 2017, η σορός της οποίας βρέθηκε σε χειροποίητο τάφο σε απομακρυσμένη περιοχή, σύμφωνα με το truecrimedaily.com.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της κομητείας Yavapai στην Αριζόνα των ΗΠΑ, στις 9 Μαΐου, δικαστής καταδίκασε τον David Pagniano σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα αναστολής για τη δολοφονία της συζύγου του, Sandra Pagniano, αφού δήλωσε ένοχος.

Ο εισαγγελέας επιδίωξε αρχικά τη θανατική ποινή πριν από την ομολογία του Pagniano.

Πώς ανακάλυψαν το πτώμα της γυναίκας

Σαν σήμερα 21 Μαΐου το  2017, ένας οικογενειακός φίλος δήλωσε την εξαφάνιση της 39χρονης Sandra Pagniano στο γραφείο του σερίφη. Την είχαν δει για τελευταία φορά αρκετές ημέρες νωρίτερα και δεν είχε εμφανιστεί σε μια κοινωνική εκδήλωση, οπότε οι φίλοι της ανησύχησαν για την κατάστασή της.

Οι ερευνητές αναγνώρισαν τον David Pagniano ως τον κύριο ύποπτο και τον συνέλαβαν με την αρχική κατηγορία της δολοφονίας δευτέρου βαθμού. Το ζευγάρι φέρεται να περνούσε ένα διαζύγιο εκείνη την περίοδο, αλλά ζούσαν μαζί γιατί είχαν δύο παιδιά.

Οι ερευνητές ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό και τελικά βρήκαν το πτώμα του θύματος «δεμένο και φιμωμένο με ταινία συσκευασίας σε έναν χειροποίητο τάφο» σε μια απομακρυσμένη περιοχή κοντά στο Prescott της Αριζόνα. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η Sandra Pagniano «είχε θαφτεί ζωντανή».

Ο εισαγγελέας δήλωσε ότι «τα στοιχεία αποκάλυψαν ότι πάλευε έντονα όσο βρισκόταν στον τάφο και ότι πιθανότατα είχε τις αισθήσεις της για πέντε λεπτά μετά την ταφή της».

Τα δεδομένα κινητού τηλεφώνου φέρεται να έδειξαν τον κατηγορούμενο κοντά στον τάφο ημέρες πριν από τον θάνατο της συζύγου του και τη νύχτα που εξαφανίστηκε.

Τα ψεύτικα σημειώματα

Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα, οι ερευνητές βρήκαν δύο σημειώματα που έγραψε η Sandra Pagniano κατά τη διαδικασία του διαζυγίου.

Τα σημειώματα αυτά ανέφεραν ότι έφευγε και ότι έδινε στον σύζυγό της τα αυτοκίνητα και το σπίτι της, καθώς και την επιμέλεια των παιδιών τους.

Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση φέρεται να διαπίστωσε ότι τα σημειώματα γράφτηκαν στην πραγματικότητα από τον κατηγορούμενο.