Η Κόρτνεϊ Κοξ δήλωσε ότι εξακολουθεί να «μιλάει» με τον συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια» Μάθιου Πέρι, μετά τον θάνατό του.

Ο Πέρι πέθανε σε ηλικία 54 ετών στις 28 Οκτωβρίου του περασμένου έτους [2023]. Η νεκροψία που ακολούθησε αποκάλυψε ότι ο θάνατος του ηθοποιού προκλήθηκε από τις «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης», όπως και επιβεβαίωσε το ιατρικό προσωπικό.

«Με επισκέπτεται συχνά»

Οι Κοξ και Πέρι πρωταγωνίστησαν ως Μόνικα και Τσάντλερ στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Φιλαράκια» από το 1994 έως το 2004. Η σχέση τους στην οθόνη έγινε μια πολύ αγαπημένη ιστορία στη σειρά.

Η 59χρονη Κοξ δήλωσε τώρα ότι εξακολουθεί να «αισθάνεται» τον Πέρι γύρω της, επτά μήνες μετά τον θάνατό του.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που κατάφερα να δουλέψω κοντά του για τόσα πολλά χρόνια», είπε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Sunday Morning του CBS. «Με επισκέπτεται συχνά, αν το θέλουμε να το πιστέψουμε αυτό».

«Πραγματικά τεράστια καρδιά»

Η ηθοποιός του Cougar Town συνέχισε να εξηγεί ότι εξακολουθεί να μιλάει με τον αποθανόντα συμπρωταγωνιστή της, καθώς και με μέλη της οικογένειάς της που έχουν φύγει από τη ζωή.

«Μιλάω με τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τον Μάθιου», είπε. «Νιώθω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που, νομίζω, μας καθοδηγούν».

Η Κοξ συνέχισε: «Αισθάνομαι – νιώθω ότι ο Μάθιου είναι σίγουρα κοντά μας».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός περιέγραψε τον Πέρι ως «τόσο αστείο» με «πραγματικά τεράστια καρδιά», αλλά εξομολογήθηκε ότι «προφανώς πάλεψε».

Πριν από τον θάνατό του, στην αυτοβιογραφία του Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing του 2022, ο Πέρι έγραψε εκτενώς για τον ευρέως γνωστό εθισμό του στο αλκοόλ και τα παυσίπονα.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Κοξ μοιράστηκε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον Πέρι τους μήνες μετά τον θάνατό του.

*Με πληροφορίες από: The Independent | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Warner Bros Television