Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας στον 9ο τακτικό ανακριτή Αθηνών δήλωσαν οι γονείς του άτυχου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Ο Γιώργος ας είναι το τελευταίο θύμα, ας είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δικαίωση δεν πρόκειται να δω, γιατί έχασα το παιδί μου. Δικαίωση θα υπήρχε εάν ερχόταν το παιδί μου πίσω. Δικαίωση θέλω να δουν οι υπόλοιποι αστυνομικοί», δήλωσε ο πατέρας του άτυχου αστυνομικού.

«Θα συμπαρασταθούμε στον κύριο ανακριτή για να αποδειχθεί ότι τέτοιου είδους εγκλήματα στη χώρα μας δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Φτάνει πια», σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Λυγγερίδη Βασίλης Καπερνάρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια Λυγγερίδη προτίθεται να ζητήσει να συνενωθεί η δικογραφία για την ανθρωποκτονια του αστυνομικού που εκκρεμεί στα δικαστήρια Πειραιά με αυτή που αφορά σε αδικήματα όπως εγκληματική οργάνωση οπαδών και βρίσκεται στα δικαστήρια της Αθήνας.