Η Ντόρτμουντ έκανε το μεγάλο «μπαμ» στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς η γερμανική ομάδα κατάφερε να πάρει την τεράστια πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπορούσια νίκησε απόψε στο Παρίσι την Παρί με 1-0 και θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αντίπαλός της, θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Μπάγερν Μονάχου και το βράδυ της Τετάρτης οι παίκτες της Ντόρτμουντ θα γνωρίζουν με ποια ομάδα θα κοντραριστούν.

Το ματς ξεκίνησε από εκεί που… σταμάτησε στο Παρίσι. Η Παρί είχε την κατοχή, προσπαθούσε με συνεργασίες να μπει στην περιοχή των Γερμανών χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Από την Άλλη η ομάδα του Τέρζιτς με αντεπιθέσεις -κυρίως- προσπαθούσε να απειλήσει την άμυνα της Παρί, με κύριο εκφραστή τον Σάντσο ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακλή εμφάνιση στην «μάχη» που έγινε στην γαλλική πρωτεύουσα.

Το 0-0 έμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Ντόρτμουντ σόκαρε την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Χούμελς πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά μέσα στην περιοχή της Παρί και έκανε το 1-0 για τους Βεστφαλούς στο 50′, διαμορφώνοντας συνθήκες πρόκρισης για τους φιλοξενούμενους.

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Χακιμί, Μαρκίνιος, Μπεράλντο, Μέντες, Ζαΐρ-Εμερί (76′ Λι), Βιτίνια, Ρουίθ (64′ Ασένσιο), Ντεμπελέ, Ράμος (63′ Μπαρκολά), Εμπαπέ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Ρίερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν, Ζάμπιτσερ, Τζαν, Σάντσο (67′ Ζίλε), Μπραντ (85′ Νμέτσα), Αντεγέμι (56′ Ρόις), Φίλκρουγκ