Ένα κομμάτι από σπασμένο γυαλί καρφώθηκε στο στόμα ενός άντρα ενώ έτρωγε ατομικό γλυκό που μόλις είχε αγοράσει από ζαχαροπλαστείο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας δεν πίστευε στα μάτια του. Σαν από θαύμα δεν κατάπιε το κομμάτι του γυαλιού που βρισκόταν μέσα στη μους, όπως καταγγέλλει ο ίδιος αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

Άρχισε να αιμορραγεί

«Παίρνω τρία γλυκάκια, ένα μους που ήθελα εγώ, ένα για τη γυναίκα μου σοκολάτα-πορτοκάλι. Της λέω: «Δώσε μου και ένα vegan να το δοκιμάσω αύριο». Τα παίρνω τα γλυκά, πάω σπίτι. Παίρνω το κουταλάκι, τρώω τη μους, γιατί και η μους είναι αφρός, δεν έχει μέσα κομμάτια και νιώθω στο στόμα μου μέσα ένα πράγμα σαν καρφί να το πω… Κάτι αιχμηρό! Λέω: “Τι έχουνε βάλει μέσα στο γλυκό;”», ανέφερε ο καταγγέλλων.

Ο άντρας άρχισε να αιμορραγεί. Ενώ έκατσε να φάει ένα μικρό ατομικό γλυκό σοκολάτας κάτι τρύπησε το χείλος και τη γλώσσα του, χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί τι έχει συμβεί.

«Κάνω ένα έτσι στο χείλος, πώς βγάζεις το κόκαλο από το ψάρι; Και βλέπω ένα κομμάτι γυαλί. Κάνω ένα έτσι στο χείλος μου και βλέπω αίματα. «Ο ρε!», λέω, «Τι έπαθα!». Το ξεπλένω με νερό, το τραβάω και μία φωτογραφία».

«Να μην πάρει έκταση το θέμα»

Πιάνει στα χέρια του το κομμάτι γυαλιού που όπως φαίνεται ξεπερνούσε τα 2 εκατοστά και ξεκινάει αμέσως να πάει στο ζαχαροπλαστείο των νοτίων προαστίων.

«Δεν μου πάει ο νους, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Το μυαλό μου πήγε αλλού. Δεν ήθελα να το πιστέψω. Και το πιάνω με το χέρι και το χάζευα. Πηγαίνοντας προς το ζαχαροπλαστείο παίρνω το 100 και τους λέω: “Παιδιά μου έγινε αυτό και αυτό”».

Κανείς δεν ήξερε να του απαντήσει πώς βρέθηκε αυτό το σπασμένο γυαλί μέσα στο γλυκό που αγόρασε. Η στάση του υπεύθυνου της γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων ήταν κάτι που τον εξόργισε.

«Έρχεται απ’ έξω «Καταρχάς συγγνώμη. Για να μην πάρει έκταση το θέμα να σου δώσουμε 1.000€ σε κουπόνια να τρως γλυκά». Λέει: «Μου έχει ξανά συμβεί παλαιότερα». Όλα τυχαία είναι δηλαδή;».

Η δικηγόρος του, Ανθούλα Ανάσογλου, μίλησε στο LIVE NEWS για το περιστατικό.

«Το κομμάτι από γυαλί ήταν από αλλού. Αυτό σημαίνει πως πολλά ανθρώπινα λάθη μπορούν να συμβούν και σε άλλα περιστατικά. Δεν ακούσαμε συγγνώμη αλλά το ‘’πάρτε ένα κουπόνι, να πάρετε γλυκά’’. Δεν δέχονται πως υπάρχει λάθος. Ο εντολέας μου θα διεκδικήσει αγωγή. Έχει κοπεί η γλώσσα του, το χείλος, έχει χάσει τη γεύση του».