Ένας μήνας ακριβώς έμεινε για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League και η UEFA συνεχίζει την αντίστροφη μέτρηση. Αυτή τη φορά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα αστέρια των τεσσάρων ομάδων που έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά και με φόντο την «Opap Arena».

Ο Κώστας Φορτούνης για τον Ολυμπιακό, ο Όλι Γουότκινς για την Άστον Βίλα, ο Νίκο Γκονζάλες για τη Φιορεντίνα και ο Τιάγκο από την Κλαμπ Μπριζ.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή την εβδομάδα, Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου στις 22:00, θα πραγματοποιηθούν τα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Europa Conference League, με τον Ολυμπιακό να παίζει εκτός έδρας με την Άστον Βίλα και την Φιορεντίνα να υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ στην Ιταλία.

Μια εβδομάδα αργότερα (9/5) οι Πειραιώτες θα φιλοξενήσουν τη ομάδα του Ουνάι Έμερι σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» και η Κλαμπ Μπριζ την Φιορεντίνα. Ο μεγάλος τελικός, στον οποίο θα βρεθούν οι νικητές των ζευγαριών Ολυμπιακός – Άστον Βίλα και Φιορεντίνα – Μπριζ, θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Φιλαδέλφεια και θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου (22:00).

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύο ιστορικά παιχνίδια, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν μπει στην τελική ευθεία για την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: