Χάος σε πτήση της AirAsia κατά τη διάρκεια απογείωσης από το αεροδρόμιο της Αυστραλίας. Το αεροπλάνο έχασε την ισχύ του πριν προλάβει να πετάξει, με τους επιβάτες να βιώνουν τον απόλυτο πανικό.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής ρεύματος οι επιβάτες τρόμαξαν, άρχισαν να κλαίνε και να παλεύουν για να αναπνεύσουν εντός του αεροπλάνου όπως δήλωσε ένας επιβάτης στο Nine News.

«Τεχνικά προβλήματα»

Ο ίδιος επιβάτης δήλωσε ότι 17 συνεπιβάτες του αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο και ότι κατά τη διάρκεια της διακοπής είχαν μείνει αποκλεισμένοι χωρίς καμία βοήθεια από το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας.

Ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Περθ επιβεβαίωσε ότι οι επιβάτες κατέβηκαν εθελοντικά από το αεροσκάφος λόγω «τεχνικών προβλημάτων». «Ενημερωθήκαμε για ένα τεχνικό πρόβλημα στο αεροδρόμιο καθώς το αεροσκάφος αναχωρούσε λίγο πριν τις 3 το πρωί» , δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Το αεροπλάνο τελικά απογειώθηκε από την Αυστραλία με προορισμό την Τζακάρτα και έφτασε με καθυστέρηση μιάμισης ώρας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.