Στην Κάλυμνο βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης περπάτησε στην πόλη και συνομίλησε με πολλούς κατοίκους του νησιού, αμέσως μετά την άφιξή του στο λιμάνι της Καλύμνου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «οι πολίτες της Καλύμνου που συνομίλησαν στον Στέφανο Κασσελάκη αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυρίαρχο αυτό της ακρίβειας. Επιπλέον σημείωσαν πως ακόμη κι ο τουρισμός, που αποτελεί βασική πηγή εσόδων για την Κάλυμνο, δεν διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε πως «η κυβέρνηση έχει ξεχάσει τους νησιώτες», ενώ πρόσθεσε πως «τα νησιά δεν μπορεί να αποτελούν τόπο επίσκεψης για τα πολιτικά πρόσωπα μόνο μια φορά στα τέσσερα χρόνια».

Κατά τη συνομιλία του με πολίτες του νησιού, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως δεν πρόκειται να τους προδώσει, ούτε και να συνδιαλλαγεί με τα μεγάλα συμφέροντα. Ακόμη, υπογράμμισε πως η πολιτική ανατροπή είναι στο χέρι όλων των Ελλήνων, με αφετηρία το κίνημα που χτίζεται με πρωταγωνιστές τους ίδιους.

Δείτε στιγμιότυπα από την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κάλυμνο: