Μια μητέρα δύο παιδιών αποκάλυψε ότι οι γιοι της «έκαναν τη ζωή της κόλαση» κάθε φορά που αγόραζε λαχείο, μέχρι που κέρδισε το ποσό των 11,2 εκατομμυρίων ευρώ και τους «έβαλε τα γυαλιά».

Η γυναίκα μίλησε στην The Sun χωρίς να αποκαλύψει τα στοιχεία της και ανέφερε ότι περιστασιακά έπαιζε τυχερά παιχνίδια, αλλά κυρίως αγόραζε ξυστό και λαχεία.

Στις αρχές Μαρτίου πήγε στο σούπερ μάρκετ μαζί με τα παιδιά και τότε παρατήρησε έναν λαχνό του παιχνιδιού 20 Years of Cash, με τα νούμερα να ταιριάζουν στην ημέρα των γενεθλίων της. Το κοιτούσα με περιέργεια και αποφάσισα να το αγοράσω. Φυσικά, τα παιδιά μου ξεκίνησαν να με κοροϊδεύουν και εγώ απάντησα: «αν κερδίσω δεν θα σας δώσω τίποτα».

Έτσι, όταν έγινε η κλήρωση, η γυναίκα κέρδισε 11,2 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα να αλλάξει ριζικά η ζωή της.

«Φαίνεται σαν αστείο ο τρόπος που κέρδισα», είπε και πρόσθεσε ότι «φώναξα τα παιδιά μου και θεωρούσαν ότι έκανα πλάκα. Όταν κατάλαβαν πως κέρδισα, κοιτούσαν με γουρλωμένα μάτια. «Ενώ είμαστε όλοι ακόμα σε κατάσταση σοκ, νιώθουμε σαν μια πολύ τυχερή οικογένεια», τόνισε η νικήτρια του λαχείου.

Πλέον, σχεδιάζει την επόμενη μέρα με το υπέρογκο ποσό που κέρδισε, ενώ σχετικά με τη συμπεριφορά των παιδιών της είπε πως «θα τους δώσω λεφτά, παρότι με χλεύαζαν. Εξάλλου, μια οικογένεια είμαστε και μαζί θα τα ξοδέψουμε». Όπως τόνισε «δεν χρειάζομαι πολλά πράγματα, αυτό είναι κάτι που πάντα έλεγα και πίστευα»

Το 20 Years of Cash είναι ένα λαχείο ξυστό που διατίθεται στο Ιλινόις των ΗΠΑ και ακολουθεί παρόμοια μορφή με το Set for Life της Εθνικής Λοταρίας του Ηνωμένου Βασιλείου.