Ώρες αγωνίας για τον διάσημο τραγουδιστή και νικητή του γαλλικού Voice Kendji Girac που δέχτηκε πυροβολισμό στο στήθος.

Ο άτυχος τραγουδιστής πυροβολήθηκε στο στήθος από ένοπλο σε μια ανατριχιαστική επίθεση στη Γαλλία, αφήνοντας στην αγωνία τους δικούς του ανθρώπους και τους θαυμαστές του.

Ο Kendji Girac, που πρωταγωνίστησε στο γαλλικό Voice το 2014, βρίσκεται σε κατάσταση που προκαλεί ανησυχία, με τον τραγουδιστή να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Ο τραυματίας είναι ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο συμβάν. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε εκδρομή και δέχθηκε πυρά από πυροβόλο όπλο», όπως έγινε γνωστό.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν γύρω στις 5:30 και όταν έφτασαν στο σημείο βρέθηκαν αντιμέτωποι με περίπου 20 άτομα που αρνήθηκαν να κοινοποιήσουν οποιαδήποτε πληροφορία.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο τραγουδιστής

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης απομάκρυναν τον σοβαρά τραυματισμένο τραγουδιστή και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Kendji Girac παραμένει στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Μπορντό και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Παραμένει άγνωστο αν ο 27χρονος ήταν ο στόχος της επίθεσης. Τραυματίστηκε από τον ένοπλο τα ξημερώματα της Δευτέρας καθώς επέστρεφε από το Biscarrrosse.

Οι αρχές προσπαθούν να ανακαλύψουν τον λόγο για τον οποίο ο τραγουδιστής δέχτηκε επίθεση.

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Kendji Girac έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων και ο Mika. Από τότε που εμφανίστηκε στο talent show έχει κυκλοφορήσει πέντε άλμπουμ και έχει κάνει ντουέτα με άλλους Γάλλους σταρ όπως ο Vianney και ο Florent Pagny. Ήταν τον Ιανουάριο του 2021 που καλωσόρισε στον κόσμο την κόρη του Eva Alba.