Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League στην Κωνσταντινούπολη, μετά την συνταρακτική διαδικασία των πέναλτι έχοντας για ήρωα τον Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Και είναι μια απίστευτη βραδιά για τους «ερυθρόλευκους» αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς μια ελληνική ομάδα θα δώσει το παρών στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Είναι δίχως άλλο επίσης, η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού, λίγο πριν οι «ερυθρόλευκοι» συμπληρώσουν 100 χρόνια ζωής, 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας.

Είναι όμως και μια μεγάλη δικαίωση για τον οργανισμό του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πανέτοιμοι στο ραντεβού με την ιστορία.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει τονίσει «συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» και οι πειραιώτες απέδειξαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη πως τα όνειρα δεν έχουν τελειωμό για την ομάδα του λιμανιού.

Το είπε ξανά απόψε ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», δείχνοντας την μεγάλη εμπιστοσύνη που έχει στις ικανότητες του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν λοιπόν να ονειρεύονται και πλέον στο μυαλό τους έχουν τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στην ΟΠΑΠ Αρένα.

Η ελληνική ομάδα είναι δύο ματς μακριά από την επίτευξη του τεράστιου στόχου και δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να τα καταφέρει.

Απέναντι του θα βρεθεί μια πολύ δυνατή ομάδα, η Άστον Βίλα, μια ομάδα η οποία είναι φέτος στο top 5 της Πρέμιερ Λιγκ κι αυτό από μόνο του φανερώνει πολλά.

Τίποτε όμως δεν είναι αδύνατον για την ομαδάρα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κι αυτό φάνηκε σε όλη την πορεία των «ερυθρόλευκων» από τη στιγμή που ο Ισπανός ανέλαβε τα ηνία της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός ζει το μεγαλύτερο βράδυ της ιστορίας του, μέχρι το επόμενο. Και προετοιμάζεται για δυο μεγάλες μάχες με την Άστον Βίλα, θέλοντας φυσικά να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο στον τελικό, στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Είναι αναμφίβολα μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, αλλά είναι επίσης μια τεράστια βραδιά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.