Το νέο Jeep Wrangler MY24 είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική αγορά. Η υβριδική εκδοχή ξεχωρίζει απο την οικονομική του λειτουργία, τον πλούσιο εξοπλισμό και τις αυθεντικές εκτός δρόμου δυνατότητες του. Φέρει ένα υβριδικό σύστημα με μπαταρία (Li-NMC) 17 kWh που εξασφαλίζει έως 51 km αμιγούς ηλεκτρικής κίνησης. Ειδικότερα, η έκδοση Rubicon που είναι εστιασμένη στις απόλυτες εκτός δρόμου απαιτήσεις υπάρχει «πλευστός» πίσω άξονας Dana 44 HD για μέγιστη αντοχή και ότι σε κάθε Wrangler MY24 το ανεξάρτητο πλαίσιο «Body on Fame» συνδυάζεται με νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση, για βέλτιστη συμπεριφορά σε όλες τις συνθήκες.

Ο 2λιτρος κινητήρας βενζίνης αποδίδει 272 HP (200 kW) , ενώ ο ηλεκτρικός 107 kW. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι αυτόματο με μετατροπέα ροπής και 8 σχέσεις, ενώ συνεργάζεται με μηχανικό σύστημα τετρακίνησης και επιπλέον κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού για τις πλέον δύσκολες εκτός δρόμου συνθήκες.

Η τιμή του νέου Jeep Wrangler MY24 που καλύπτεται από 4 χρόνια εγγύηση (ή 160.000 km) είναι €90.900 για το επίπεδο εξοπλισμού Sahara και €92.900 για το Rubicon.