Ήταν πριν από λίγα 24ωρα που η 39χρονη αισθητικός Inessa Polenko βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας στο κενό ενώ έβγαζε φωτογραφίες με θέα τη Μαύρη Θάλασσα.

Στο σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου, η Inessa Polenko φαίνεται να χάνει τον βηματισμό της και να πέφτει στο κενό ενώ τραβούσε φωτογραφίες έναν άντρα από μια πλατφόρμα πανοραμικής θέασης στην κορυφή ενός βράχου με θέα στη Μαύρη Θάλασσα.

Πριν από λίγες ημέρες, που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, είχε αναφερθεί πως η 39χρονη αισθητικός έπεσε στο κενό ενώ έβγαζε μια selfie.

Η Inessa Polenko

Η Inessa Polenko

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται πως έβγαζε φωτογραφίες έναν άντρα με φόντο την εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα.

Ο τρομοκρατημένος άντρας φαίνεται να ορμά προς το μέρος της, αλλά ήταν πολύ αργά για την Inessa Polenko.

Δευτερόλεπτα αργότερα φαίνονται άνθρωποι να τρέχουν προς το ακίνητο σώμα της.

Η Inessa Polenko μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να παλεύουν να την κρατήσουν στη ζωή. Υπέκυψε στα τραύματά της την ίδια μέρα στην εντατική.

Στο βίντεο φαίνεται η Inessa να μη βρίσκεται στην επίσημη πλατφόρμα θέασης, η οποία έχει κιγκλιδώματα ασφαλείας, στο σημείο Gagry.

Βρισκόταν αντίθετα σε μια κατασκευή δίπλα στην πλατφόρμα προβολής, η οποία προεξέχει πάνω από την άκρη του γκρεμού και έχει γίνει ένα ανεπίσημο πλεονέκτημα για τους λάτρεις της φωτογραφίας.

Πολλοί είναι μάλιστα εκείνοι που έχουν διακινδυνεύσει τη ζωή τους βγάζοντας φωτογραφίας στο σημείο παρά τον τρομερό κίνδυνο.

«Πόση συζήτηση έχει γίνει για αυτό το μέρος. Τόσες πολλές προειδοποιήσεις. Αχρείαστο. Πριν από 15 χρόνια κόντεψε να πέσει στο κενό μια άλλη γυναίκα, ήταν τυχερή. Αυτή η κατασκευή υπάρχει από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης. Πρέπει να καταστραφεί» σημείωσε ο Amirkhan Karikh.