Απάντηση στην επίθεση του Ιράν σχεδιάζει το Ισραήλ, σύμφωνα με ανώτερο Ισραηλινό αξιωματούχο.

«Το Ισραήλ υπόσχεται να απαντήσει στην πρωτοφανή ιρανική επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον του», αναφέρει το Channel 12, επικαλούμενο υψηλόβαθμο Ισραηλινό αξιωματούχο.

Όπως τονίζει, μάλιστα, το ισραηλινό κανάλι, ο ανώτερος Ισραηλινός αξιωματούχος υπόσχεται μια «άνευ προηγουμένου απάντηση» στην επίθεση του Ιράν και προτρέπει τους Ισραηλινούς να μην πάνε για ύπνο, λόγω των όσων θα ακολουθήσουν.

Δεκάχρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά στο Ισραήλ

Ένα 10χρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά από θραύσματα πυραύλου αναχαίτισης κατά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, σύμφωνα με την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης του Τελ Αβίβ.

Το αγόρι τραυματίστηκε στην περιοχή Νεγκέβ του νότιου Ισραήλ από θραύσματα πυραύλου που εκτοξεύτηκε για να αναχαιτίσει ιρανικό βλήμα, δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης Magen David Adom (MDA) του Ισραήλ σε συνεργάτη του CNN και στο ισραηλινό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Channel 11.

Το αγόρι υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι και δεν είχε τις αισθήσεις του, ανέφερε η MDA σε μεταγενέστερη ανακοίνωσή της. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για περαιτέρω θεραπεία.

Η MDA είχε δηλώσει προηγουμένως ότι δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς που να προκλήθηκαν άμεσα από ιρανικά πλήγματα στο Ισραήλ.