Ο Παναθηναϊκός μετά το αυριανό (15/4) ματς με τον Ολυμπιακό για τη Basket League στρέφει την προσοχή του στα play offs της Euroleague, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μακάμπι Τελ Αβίβ ή Μπασκόνια.

Αν περάσει η Μπασκόνια, τότε δεν υπάρχει κάτι να σημειωθεί. Τα ματς θα γίνουν κανονικά, όπως όλα τα υπόλοιπα των play offs. Αν όμως προκριθεί η Μακάμπι, τότε τα πράγματα περιπλέκονται.

Οι Ισραηλινοί εδώ και καιρό αγωνίζονται στο Βελιγράδι λόγω του πολέμου και τώρα με την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ τα δεδομένα αλλάζουν ακόμα περισσότερο. Δεν είναι ξεκάθαρο το πού θα γίνουν αυτά τα παιχνίδια, καθώς υπάρχει πιθανότητα και να επιστρέψει στην Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι.

Τι θα συμβεί στη Euroleague

Παράλληλα, στο ματς του play in, η Μακάμπι θα έχει για πρώτη φορά κόσμο στο πλευρό της, με την Αστυνομία του Βελιγραδίου να δίνει την άδεια στη Μακάμπι να έχει στο πλευρό της περίπου 250 οπαδούς. Όλα αυτά, βεβαίως, πριν από τα νέα χθεσινοβραδινά δεδομένα με την επίθεση του Ιράν προς το Ισραήλ με εκατοντάδες drones. Σε περίπτωση πρόκρισης, τότε η ομάδα του Λαού θα ζητήσει αυτό το νούμερο να αυξηθεί, κάτι που θα πρέπει όμως να το δεχθούν και οι Αστυνομικές Αρχές της πόλης, συν ότι πλέον είναι πιθανό να έχουμε διαφορετικές εξελίξεις.

Τα ερωτηματικά για το πού και με πόσο κόσμο θα παίξει η Μακάμπι από εδώ και πέρα είναι πολλά και χρήζουν άμεσης απάντησης.