Το τραγικό περιστατικό της γυναικοκτονίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, το βράδυ της Δευτέρας 1ης Απριλίου, εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Η οικογένεια της αδικοχαμένης Κυριακής, που δολοφονήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφό της, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, και ο πατέρας της, μέσω της εκπομπής Φως στο Τούνελ, ζητά δικαιοσύνη.

«Άλλη μία μέρα που θα ξημερώσει και που θα προσπαθήσω να ζήσω σαν κανονικός άνθρωπος. Πλην όμως, καθημερινά η επικαιρότητα με προλαβαίνει και δεν αφήνει εμένα και την οικογένειά μου να ησυχάσουμε», είπε, προσθέτοντας πως  έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.

«Ζητώ δικαιοσύνη»

«Ζητώ δικαιοσύνη και στήριξη. Κάνω έκκληση να διαφυλαχτεί η ψυχική μου υγεία και της οικογένειάς μου, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στον μακρύ δρόμο που έχουμε πλέον να αντιμετωπίσουμε. Εκείνον της δικαίωσης. Εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη».

Όπως έχει γράψει το in, η οικογένεια της Κυριακής ζητά έρευνα και για παραλείψεις αστυνομικών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από την πληρεξούσια δικηγόρο Έλενα Τζούλη, η οποία εκπροσωπεί την οικογένεια του θύματος «κατά το στάδιο της ανάκρισης θα διερευνηθεί και το έγκλημα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως, σε βάρος όσων κρατικών οργάνων ευθύνονται για την στυγνή δολοφονία».

Στο ίδιο πλαίσιο, θα υποβληθούν αιτήματα σε όλες τις συναρμόδιες Αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, για την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών της υπόθεσης κατά παντός υπευθύνου.