Νέα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα της αστυνομίας ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας της μητέρας και της αυτοκτονίας του γιου στην Ηλιούπολη.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια οικογενειακή τραγωδία που για την ώρα δεν φαίνεται να εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο και αποκλείεται το σενάριο της διπλής δολοφονίας που εξεταζόταν αρχικά.

Τα νέα στοιχεία

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA και στο Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ένα από τα βασικά ευρήματα που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο 36χρονος αυτοκτόνησε είναι ότι ανάμεσα στο σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα και στο σημείο που βρέθηκε νεκρός εντοπίστηκαν ίχνη αίματος στους τοίχους.

Όπως φαίνεται, ο άνδρας αφού αυτοπυροβολήθηκε τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και παραπαίοντας ακούμπησε στους στοίχους, μέχρι που έφτασε στο κρεβάτι όπου βρέθηκε νεκρός.

Έτσι εξηγείται πώς βρέθηκε σε άλλο δωμάτιο η καραμπίνα από αυτό που εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα.

Προστριβές και επεισόδια

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη μητέρα και γιος φαίνεται να εργάζονταν με τηλεργασία σε εταιρεία τηλεφωνίας. Δεν έβγαιναν από το σπίτι παρά μόνο  για την καθημερινότητα τους.

Μάλιστα, ο 36χρονος προκαλούσε επεισόδια και, σύμφωνα με τους γείτονες, είχε πολλές προστριβές με την μητέρα του.

Την ίδια ώρα, προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι βρέθηκε γυμνός, ενώ τα ρούχα του ήταν σκισμένα και πεταμένα.

Σκισμένα τα ρούχα του

Αυτό παραπέμπει σε σοβαρό ψυχικό νόσημα, σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ωστόσο όπως είπε δεν βρέθηκαν φάρμακα που να σχετίζονται με ψυχιατρικά νοσήματα, ενώ δεν φαίνεται ο 36χρονος να έχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.