Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για την απώλεια του αδελφού του, αλλά και για την αποχώρησή του από την θεατρική παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας».

Ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως ούτε εκείνος, αλλά ούτε και η υπόλοιπη οικογένειά του έχουν μάθει ποια ήταν η αιτία του θανάτου του.

«Έσπασε» ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τον χαμό του αδερφού του

«Πολλές φορές σε αυτές τις περιπτώσεις αμφιταλαντεύεσαι γιατί είναι άδικο και το αιφνίδιο – να μιλάς με τον αδελφό σου τη μια μέρα και την άλλη να μη μιλάς και να μην ξέρεις γιατί δεν μιλάς – καλό είναι να το αναφέρω και αυτό…

Εμείς ακόμα δεν ξέρουμε γιατί και πώς έγινε αυτό, γίνονται κάποιες διαδικασίες. Στην Ελλάδα που βρισκόμαστε σήμερα πραγματικά ντρέπομαι γιατί εδώ και τέσσερις μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε ο αδελφός μου…», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Ο αδελφός μου έφυγε όρθιος, δεν είχε κάτι, ήταν υγιέστατος. Δεν πρέπει να ξέρω από τι έφυγε; Να μου πει αυτό το κράτος, αυτό το δημόσιο από τι έφυγε ο αδελφός μου, ποιος ευθύνεται για αυτό. Να πάω να κάνω κι εγώ κάποιες εξετάσεις με τα αδέλφια μου να δω τι έχω. Δεν ξέρω ποιον να κρίνω και με ποιον να τα βάλω. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι ας κάνουν κάτι να αλλάξουν αυτή τη χώρα», συνέχισε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η αποχώρηση απο την θεατρική παράσταση

Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» μετά την αποκάλυψη ότι συνάδελφός του επικοινώνησε στους συνεργάτες τους ότι δεν ταιριάζουν καλλιτεχνικά με τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

«Δεν θα συνεχίσω μαζί τους μετά το Πάσχα. Αφήνω τον συνάδελφο να ξεδιπλώσει το υπέροχο ταλέντο του μόνος του, με όποιον μπορεί να ταιριάξει. Απέχω και πάω στο “Σαν Ψέμα” (η νέα σειρά του Open) Έμαθα ποιος είναι και τον πήρα του μίλησα. Του είπα: “Δεν κάναμε πλάκες πάνω στη σκηνή, δεν περνάγαμε ωραία;” Και μου απάντησε ότι πώς πρέπει να συνυπάρξουμε, εντάξει τώρα δεν θα συνυπάρξουμε», ανέφερε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Όσο για τα συναισθήματά του για την πορεία αυτής της συνεργασίας: «Μια πικρία. Όταν δεν υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη δεν υπάρχει κοινή δεοντολογία, από εκεί και πέρα αρχίζουν τα προβλήματα. Οπότε σε αυτές τις διαδικασίες φεύγεις με μια πικρία γιατί επενδύεις σε μια δουλειά, πόσο μάλλον όταν πάει καλά και ασχολείσαι με αυτό», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο «Καλύτερα δε γίνεται».