Πάνω σε ένα μαύρο βαν, η Αντονέλα Ροκούζο και ο Λιονέλ Μέσι, οδηγούσαν μέσα στο Μαϊάμι μέχρι που συνάντησαν μια παρέα Αργεντινών οπαδών που αποφάσισαν να τους κάνουν σήμα να κόψουν ταχύτητα.

Ο παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι σταμάτησε.

Τι συνέβη

Σε ένα σύντομο βίντεο, που αναρτήθηκε στον λογαριασμό X του @M30Xtra, φαίνονται δύο αγόρια και ένα νεαρό κορίτσι να περπατούν στο δρόμο.

Μόλις είδαν τον Μέσι, του έκαναν σήμα με τα χέρια τους, το φορτηγάκι επιβράδυνε και ξεκίνησε ένας διάλογος που περιλάμβανε αγκαλιές, φωτογραφίες και ακόμη και ένα ειδικό αίτημα για την Aντονέλα.

Καθισμένος στην πλευρά του συνοδηγού, ο Μέσι κατέβασε το παράθυρο και άρχισε διάλογο με τους Αργεντινούς, οι οποίοι του ζήτησαν αρχικά μια φωτογραφία, στην οποία ο άσος συμφώνησε πρόθυμα.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Παράλληλα, η κοπέλα της παρέας παρατήρησε ότι η Αντονέλα ήταν στο τιμόνι και είπε: «Θέλω κι εγώ μια φωτογραφία μαζί σου». Σε αυτό, η influencer δέχτηκε και δημιούργησε απόλυτη χαρά στους παρευρισκόμενους.

Στο τέλος αυτής της στιγμής, τα τρία άτομα πανηγύρισαν αυτή τη συνάντηση σαν να ήταν γκολ και εξέφρασαν ομόφωνα τη χαρά τους που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι τους με τον Μέσι και την Αντονέλα.  «Δεν μπορώ να το πιστέψω», φώναζαν καθώς η κάμερα περνούσε από την άσφαλτο ενός δρόμου του Μαϊάμι.

Δείτε το σχετικό βίντεο: