Σε συνέντευξη του, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μίλησε για τη συνάντηση του με τον πατέρα Αντώνιο λέγοντας: «Ο Αρχιεπίσκοπος συναντιέται με οποιονδήποτε του ζητήσει. Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια και τι θα μάθουμε όταν τελειώσει.»

Μιλώντας στον ANT1, ο ίδιος πρόσθεσε: «Ο πατήρ Αντώνιος όπως και όλοι οι άνθρωποι είναι ένα παιδί μου. Τον αγαπώ, όπως ο πατέρας τα παιδιά του. Να ευχηθούμε να λάμψει η αλήθεια και αυτή η αλήθεια άμα λάμψει θα δικαιώσει ή θα αφήσει κάποιους ανθρώπους σε δοκιμασία. Εμείς απ’ οποιαδήποτε θέση και να είμαστε πρέπει να αγαπάμε τον οποιοδήποτε άνθρωπο».

Δείτε το βίντεο

Διεκόπη για την Πέμπτη η δίκη του πάτερ Αντώνιου

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα επανεμφανίστηκε τη Δευτέρα ο π. Αντώνιος στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Η δικη του ίδιου και άλλων επτά πρώην εργαζομένων στην Κιβωτό διεκόπη για τις 4 Απριλίου.

Ξυλοδαρμοί, απομόνωση, βαριές εργασίες και σκληρές τιμωρίες σε βάρος ανηλίκων παιδιών περιγράφονται γλαφυρά στις 38 σελίδες του κατηγορητηρίου, που φέρνει τον ιδρυτή της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» και τους συνεργάτες του αντιμέτωπους με τη Δικαιοσύνη.

Η δίκη έχει αναβληθεί δυο φορές και επρόκειτο να ξεκινήσει χθες, αλλά έπειτα από αίτημα του συνηγόρου του πατέρα Αντώνιου διεκόπη για την ερχόμενη Πέμπτη. Πάντως όταν ξεκινήσει αναμένεται να διαρκέσει αρκετό καιρό, αφού υπάρχει πλήθος μαρτύρων που θα κληθούν να καταθέσουν