Viral έχει γίνει ένα βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε από την κάμερα που είχε πάνω του ένας έφιππος αστυνομικός στις ΗΠΑ. Εκείνη την ώρα κατέγραψε την καταδίωξη και σύλληψη ενός άνδρα που ήταν ύποπτος για κλοπή στο Αλμπουκέρκι της πολιτείας Νέο Μεξικό.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 20 Μαρτίου και σύμφωνα με την ενημέρωση από το αστυνομικό τμήμα του Αλμπουκέρκι, οι έφιπποι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν ότι ο ύποπτος άνδρας έκλεψε προϊόντα από ένα κατάστημα Walgreens.

Τι συνέβη

Όπως αποτυπώθηκε στο βίντεο από την «κρυφή κάμερα» που είχε στη στολή του ένας από τους αστυνομικούς, ένας 30χρονος άνδρας φαίνεται να απομακρύνεται από τα όργανα της τάξης την ώρα που του λένε ότι τίθεται υπό κράτηση. Ο άνδρας φαίνεται να προσπαθεί να διασχίσει έναν δρόμο προτού άλλοι έφιπποι αστυνομικοί φτάσουν στο σημείο, τον περικυκλώσουν και του βάλουν χειροπέδες.

Οι τοπικές Αρχές ανέφεραν ότι ο άνδρας έκλεψε εμπορεύματα αξίας 230 δολαρίων από το κατάστημα και κατηγορήθηκε για κλοπή καταστήματος, προσπάθεια διαφυγής από την αστυνομία και κατοχή εξαρτημάτων για χρήση ναρκωτικών.

Δείτε το βίντεο: