Σκηνή από χολιγουντιανή ταινία δράσης θύμησε ατύχημα που είχε Άραβας οδηγός στο Κουβέιτ. Εκτοξεύτηκε από το αυτοκίνητό του μέσα στο νερό χωρίς ευτυχώς συνήπειες για τη σωματική του ακεραιότητα.

Ο Άραβας πίστευε πώς μια ερμημική παραλία θα ήταν το ιδανικό μέρος για να δοκιμάσει τις δυνατότητες του αυτοκινήτου του. Ωστόσο, τα πράγματα πήγαν πολύ στραβά για τον οδηγό, ο οποίος ξεκίνησε από τη μία άκρη της παραλίας και κινούμενος στην αρχή αργά άρχισε να επιταχύνει και με τιμονιές να προκαλεί την πρόσφυση και τη δυναμική ευστάθεια του αυτοκινήτου. Ξαφνικά άρχισε να φέρνει τούμπες με τον 34χρονο να εκτοξεύεται παράλληλα από το παράθυρο του Toyota και να κάνει και αυτός τα δικά του άκρως εντυπωσιακά εναέρια ακροβατικά.

Στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού την στιγμή που εκτοξεύθηκε από το παράθυρο… προσγειώθηκε μέσα στο νερό χωρίς συνέπειες για τη σωματική του ακεραιότητα. Προφανώς και η εκτόξευση οφείλεται στο γεγονός ότι ο οδηγός δεν χρησιμοποιούσε ζώνη ασφαλείας.

Ο Άραβας φαίνεται να απομακρύνεται από το αυτοκίνητο κουτσαίνοντας ελαφρώς με το γεγονός να επιβεβαιώνεται και από άλλες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντας το Toyata με σημαντικές ζημιές.

Δείτε το βίντεο: