Με μία φωτογραφία όπου κρατά αγκαλιά τα δύο του παιδιά, απάντησε μέσω των social media σε όσους του έγραψαν αρνητικά σχόλια μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στη Γεωργία ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο διεθνής φορ επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά από ταξίδι 20 ωρών και όπως τονίζει στην ανάρτησή του «δεν σταμάτησα στιγμή να σκέφτομαι ότι δεν κράτησα την υπόσχεση που έδωσα στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Οτι δηλαδή θα γυρίσω πίσω νικητής!». Ο Γιακουμάκης κάνει λόγο για… ευχές που δέχθηκε από διάφορους, με την απάντησή του να είναι αποστομωτική: «Δεν έχω παρά να ευχηθώ κι εγώ ο ίδιος στους ίδιους αυτούς ανθρώπους κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον να βρουν το νόημα της ζωής όπως έχω εγώ και να πάρουν τέτοιες αγκαλιές και αγάπη όπως πήρα εγώ σήμερα».

Ποιος θα δώσει τα λεφτά;

Μπορεί ο Αχιλλέας Μπέος να είπε στις δηλώσεις του ότι τα έξοδα για τις κάμερες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα τα αναλάβει ο Δήμος Βόλου μαζί με την ΕΠΟ, δηλαδή μισά – μισά για να μπει το νέο σύστημα καμερών, όμως ούτε αυτό ισχύει. Γιατί στη σύσκεψη, βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν, ο Μπαλτάκος τόνισε ότι δεν πρόκειται η ΕΠΟ να βάλει περισσότερα από 20.000 ευρώ. Που δεν είναι ούτε τα μισά. Και τι θα πει η ΕΠΟ στον Μπέο; Βάλε εσύ τα περισσότερα λεφτά για να παίξουν Παναθηναϊκός και Αρης; Δύσκολο. Εδώ η διοίκηση του Βόλου δεν έφτιαξε τις κάμερες για τη δική της ομάδα και αύριο το ματς με την Κηφισιά θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα τα φτιάξει για τον τελικό του Κυπέλλου;

Ο Ρούντιγκερ και ο… ISIS

Aνω κάτω έχουν γίνει η Ρεάλ και ο Αντόνιο Ρούντιγκερ με γερμανό δημοσιογράφο που τον κατηγορεί ως μέλος του ISIS! Ο γερμανός άσος της «Βασίλισσας» τόνισε αφού έμμεσα κατηγορείται και ως… τρομοκράτης. «Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να με προσβάλλουν και να με υποτιμούν ως ισλαμιστή». Ο σέντερ μπακ της Ρεάλ κατήγγειλε τον δημοσιογράφο Γιούλιαν Ράιχελτ για συκοφαντική δυσφήμηση στην Εισαγγελία του Βερολίνου. «Η χειρονομία που χρησιμοποίησα ονομάζεται δάχτυλο tawhid και είναι κλασική στη θρησκεία μου. Ως πιστός μουσουλμάνος, ασκώ την πίστη μου. Πολλά από τα μέλη της οικογένειάς μου ανήκουν σε διαφορετικές θρησκείες. Ωστόσο, σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και γιορτάζουμε μαζί τις θρησκευτικές γιορτές. Ο σεβασμός και η ανεκτικότητα είναι θεμελιώδεις αρχές που όλοι εκπροσωπούμε στην οικογένειά μας», είπε υπερασπιζόμενος τον εαυτό του.

Εκπληξη

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή μέρα για τον Χουλιάν Κουέστα καθώς γιόρτασε τα 33α γενέθλιά του και οι άνθρωποι του Αρη του ετοίμασαν έκπληξη. Συγκεκριμένα, ο φροντιστής της ομάδας, Δημήτρης Τσακίρης, μπήκε στα αποδυτήρια με μία τούρτα για τον αρχηγό των Κίτρινων ο οποίος γνώρισε την αποθέωση και γέμισε ευχές από τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, ο Κουέστα έβγαλε λόγο στη συνέχεια και αφού ευχαρίστησε άπαντες για την έκπληξη, ευχήθηκε να κατακτήσει ο Αρης το Κύπελλο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ωρα… μάχης για την ΑΕΚ Β’

H ΑΕΚ Β’ μπαίνει στη μάχη των πλέι οφ της Super League 2 καθώς αύριο (30/3, 14:00) υποδέχεται την ΑΕΛ στο Σεραφείδειο των Σπάτων και με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως θα είναι ελεύθερη η είσοδος για τους κατόχους διαρκείας. Οι άνθρωποι της Ενωσης θέλουν τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας του Νίκου Κούστα η οποία πέτυχε τον αρχικό της στόχο που ήταν η συμμετοχή στα πλέι οφ, αλλά θέλει να διατηρήσει την καλή της εικόνα και στο μίνι πρωτάθλημα παίρνοντας βαθμούς με καλές εμφανίσεις.

Η άποψη του Νόλε για την Ευρωλίγκα

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, αλλά κι από μπάσκετ καλά τα πάει. Παρακολουθεί συχνά, είναι άλλωστε οπαδός του Ερυθρού Αστέρα, κι έχει άποψη για το ποιες ομάδες θα παίξουν στο φετινό φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Αποψη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μάλιστα, διότι πιστεύει ότι α) οι δύο από τους φιναλίστ θα είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, β) θα τα καταφέρει και η Παρτιζάν, αν και είναι «αιώνιος» αντίπαλος της και παρόλο που αυτή τη στιγμή δεν είναι καν βέβαιο ότι θα προλάβει τα play in, γ) δεν θα παίξει στο φάιναλ φορ η Ρεάλ, παρότι έχει πάει… τρένο στην κανονική περίοδο. Αντίθετα ως τέταρτη φιναλίστ προκρίνει τη Μονακό. Για να δούμε…