Για την Σερβία και το Βελιγράδι αναχώρησε ο Ολυμπιακός εκεί όπου αύριο το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν (21:30) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague.

Λίγο πριν η αποστολή των ερυθρόλευκων «πετάξει» από το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος», ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τις δυσκολίες που κρύβει ο αυριανός αγώνας κόντρα στους Σέρβους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Δε διαφέρει από άλλα παιχνίδια. Δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό. Είναι ένα ακόμα πολύ δύσκολο ματς σε μια «καυτή» έδρα. Θέλει πολύ συγκέντρωση και να μείνουμε στο πλάνο μας. Να μην παρασυρθούμε ούτε από την ένταση του αντιπάλου αλλά ούτε και από την κρισιμότητα του αγώνα. Για τους αντιπάλους μας ίσως να είναι λίγο πιο κρίσιμο. Το θέμα είναι πως θα εμφανιστούμε» είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε αναφορικά με τη διαφορά που δείχνει η Παρτίζαν εντός και εκτός έδρας: «Νομίζω επειδή μιλάμε για τους ίδιους παίκτες και προπονητές η διαφορά είναι ότι γίνεται στο γήπεδο. Πέρσι δεν πήγα αλλά μου μετέφεραν ότι είναι πολύ έντονη η ατμόσφαιρα. Δεν ακούς τι γίνεται. Ελπίζω να έχουμε καλές επιλογές και να μην επηρεαστούμε. Οι τραυματίες επιστρέφουν στο επίπεδο που πρέπει να είναι και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για την νίκη».

Για το αν τα λάθη θα παίξουν ρόλο: «Σύμφωνα με τα μαθηματικά τα λάθη είναι πολύ σοβαρός παράγοντας. Αν ο αντίπαλος έχει περισσότερες κατοχές με ίδιο ποσοστό θα χάσεις. Δεν πρέπει να πουλήσουμε τη μπάλα και να μη δώσουμε κατοχές».