Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως ο σύντροφος της διάσημης τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα, Κονσταντίν Κολτσόφ, βρέθηκε νεκρός. Οι πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από την πατρίδα του, τη Λευκορωσία, έκαναν λόγω για θρόμβωση σε άγνωστο σημείο του σώματος, όμως η αστυνομία του Μαϊάμι έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Με την αστυνομία του Μαϊάμι να αποκλείει τόσο την περίπτωση ανθρωποκτονίας, αλλά και το σενάριο για θρόμβωση. Οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ώρες, προκειμένου να γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη και ποια ήταν η αιτία θανάτου του Κονσταντίν Κολτσόφ, που βύθισε στο πένθος την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Ο Κολτσόφ υπήρξε σπουδαίος αθλητής του χόκεϊ στη Λευκορωσία, με τεράστια καριέρα από το 1998 έως το 2016. Είχε γίνει draft στο νούμερο 18 το 1999 από τους Πίτσμπεργκ Πένγκουινς και έπαιξε σε 144 αγώνες στο NHL.

Η αφιέρωση

Η Αρίνα Σαμπαλένκα είχε χάσει και τον πατέρα της, επίσης σε ηλικία 43 ετών το 2019, γι’ αυτό και πρόσφατα του αφιέρωσε την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν. Με τον Κολτσόφ γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2021 και έκτοτε ήταν αχώριστοι. Ο θάνατος του αγαπημένου της, όπως είναι απόλυτα λογικό, έχει επηρεάσει την Λευκορωσίδα τενίστρια, που είναι πολύ πιθανό να αποσυρθεί από το τουρνουά του Μαϊάμι.