Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Κυριακή (10/3)  τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας των playoffs της Superleague, με τη Λίγκα να ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών όλων των αναμετρήσεων.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός Ντάνιελ Σλάγκερ, Β’ Κατηγορίας, θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι «αιωνίων» (10/3, 20:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την ίδια ώρα, ο Α’ κατηγορίας Ομπρένοβιτς Ράντε ορίστηκε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη (10/3, 21:00).

Στο τρίτο ματς, αυτό της Λαμίας με την ΑΕΚ θα σφυρίξει ο Μανούχος με βοηθούς τους Νικολαΐδη, Ψαρρή, 4ο τον Κουμπαράκη και στο VAR τους Ζαμπαλά, Κωνσταντίνου.

Η δεύτερη φορά του Σλάγκερ

Ο Σλάγκερ είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στη χώρα για να διευθύνει ένα παιχνίδι, με την πρώτη να είναι και πάλι στο εφετινό πρωτάθλημα αυτό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο στο οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά είχε πάρει μια μεγάλη νίκη με 4-2.

Ο Σλάγκερ, 33 ετών, θα έχει βοηθούς τους ίδιους που είχε και σε εκείνο το παιχνίδι, δηλαδή, τους συμπατριώτες του Σβεν Βασίτσκι, Άρνο Μπλος, 4ο τον Φωτιά και στο VAR τους Πάσκαλ Μίλερ, Μπουξμπάουμ.

Ο Ομπρένοβιτς που θα σφυρίξει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιούρε Πραπρότνικ, Γκρέγκα Κόρντεζ, και 4ος ο Πολυχρόνης ενώ στο VAR ο Άλεν Μπόροσακ με τον Νικολακάκη.