Στιγμές τρόμου έζησε μία 16χρονη στο Χαϊδάρι, όταν ένας 22χρονος όρμησε πάνω της και προσπάθησε να τη βάλει με το ζόρι μέσα στο όχημά του.

Η κοπέλα πήγαινε στο σπίτι φίλης της και ο νεαρός άνδρας την πλησίασε, της τράβηξε τα μαλλιά, της έκλεισε το στόμα και την απείλησε ότι θα την σκοτώσει αν δεν έμπαινε στο αυτοκίνητό του.

Το κορίτσι κατάφερε κλωτσώντας τον να απεγκλωβιστεί και να τρέξει στο σπίτι ενός γείτονα για να σωθεί.

Όταν λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία εντόπισε τον δράστη, διαπιστώθηκε ότι τελεί ήδη υπό περιοριστικούς όρους, καθώς έχει κατηγορηθεί για πορνογραφία ανηλίκων.

Tο περιστατικό

Ξημερώματα Κυριακής σε μια ήσυχη γειτονιά στο Χαϊδάρι. Μια 16χρονη έχει νωρίτερα γυρίσει σπίτι της από σχολικό πάρτι. Βρίσκεται στο δωμάτιό της και μιλάει στο τηλέφωνο με τις φίλες της.

Γύρω στις 6:30 ενημερώνει τη μητέρα της ότι θα πάει στη φίλη της, που μένει κοντά, για να της δώσει ένα φάρμακο. Βγαίνει στο δρόμο με τις παντόφλες.

Η μητέρα της περιγράφει στο MEGA τις στιγμές τρόμου που έζησε η μικρή: «Βγήκε από το σπίτι με τις παντόφλες για να της δώσει ένα φάρμακο. Μετά από λίγη ώρα ακούω τη μικρή να ουρλιάζει. Βγήκα στο δρόμο και άρχισα να φωνάζω το όνομά της, έφτασα μέχρι τον επάνω δρόμο. Η μικρή είχε μπει για να σωθεί στο σπίτι ενός γείτονα που είχε ακούσει κι αυτός τις φωνές της».

Η 16χρονη περιέγραψε στη μητέρα της ότι ένας άντρας βρισκόταν μέσα σ’ ένα μαύρο αυτοκίνητο σταματημένο στη γωνία. Εκείνη δεν πονηρεύτηκε.

Ο δράστης που παρακολουθούσε την ανήλικη βγήκε από το αυτοκίνητο, την πλησίασε από πίσω, την τράβηξε δυνατά από τα μαλλιά, της έκλεισε το στόμα και την απείλησε: «Μην ουρλιάζεις θα σε σκοτώσω».

«Προσπάθησε να τη βάλει στο αυτοκίνητο, εκείνη άρχισε να τον χτυπάει κι από την πάλη έσπασε το νύχι της ως τη ρίζα. Εκείνος της ξερίζωσε τούφες από τα μαλλιά της. Το παιδί μου του έδωσε δυο κλωτσιές στα γεννητικά όργανα, εκείνος έπεσε κάτω κι έτσι κατάφερε να μπει στο σπίτι του γείτονα και να σωθεί», ανέφερε η μητέρα της ανήλικης.

«Με έπιασε από τα μαλλιά και με έσυρε»

Η 16χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ο 22χρονος «βγήκε από το μαύρο αμάξι και μου επιτέθηκε. Με έπιασε από τα μαλλιά και με έσυρε. Μου φώναζε και έλεγε “μην μιλάς, μπες μέσα γιατί θα σε μαχαιρώσω”. Φοβήθηκα και άρχισα να ουρλιάζω. Τότε στο μπαλκόνι βγήκε η μητέρα της φίλης μου. Στη συνέχεια με άφησε και έφυγε».

Κανείς στη γειτονιά δεν αντιλήφθηκε τη φασαρία. Όμως οι κάτοικοι μετά το περιστατικό απόπειρας αρπαγής, είναι ανήσυχοι.

Η μητέρα της πρόλαβε να δει τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του δράστη και μαζί με την 16χρονη πήγαν κατευθείαν στην αστυνομία να καταγγείλουν το περιστατικό.

Όπως αποδείχθηκε, ο 22χρονος δράστης είχε πάρει το αυτοκίνητο από τον πατέρα του, με την συναίνεσή του, ενώ τελεί υπό περιοριστικούς όρους καθώς έχει κατηγορηθεί για πορνογραφία ανηλίκων.

Είναι κάτοικος Ελευσίνας και εκεί θα έπρεπε να παρουσιάζεται κάθε 1η του μήνα. Στην κατάθεσή του, αρνείται τα πάντα και, παρά τους αυτόπτες μάρτυρες που υπάρχουν, υποστηρίζει ότι ήταν με μία παρέα στην περιοχή της Ελευσίνας και όχι στο Χαϊδάρι όπως υποστηρίζει η 16χρονη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή.