Στην καταγγελία ότι άγνωστοι τοποθέτησαν χειροβομβίδα είκοσι μέτρα μακριά από το σπίτι της προχώρησε η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου.

Η Σοφία Νικολάου, με ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσδιόρισε την ενέργεια ως «τρομοκρατική», υπογραμμίζοντας ότι δεν φοβάται . «Δεν σας φοβάμαι. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλους τους τρομοκράτες οι οποίοι έχουν προσπαθήσει κατά καιρούς να κάμψουν την αποφασιστικότητά μου απέναντι στο κοινό έγκλημα και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη γενική γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής στην προηγούμενη κυβερνητική περίοδο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως πρόσθεσε ότι «τελευταίο κρούσμα η λανθασμένη τοποθέτηση μίας χειροβομβίδας είκοσι μέτρα μακριά από το σπίτι μου, από ανθρώπους που εξακολουθούν να με «θυμούνται», προφανώς διότι πολύ απλά έκανα σωστά τη δουλειά μου».

«Έχουν προηγηθεί δύο ρίψεις φέιγ βολάν και η δημιουργία γκράφιτι σε τοίχο της οδού Πανεπιστημίου»

Όπως ανέφερε, «η νέα τρομοκρατική αυτή επίθεση προς το πρόσωπό μου δεν είναι η πρώτη. Έχουν προηγηθεί δύο ρίψεις φέιγ βολάν έξω από το δικηγορικό μου γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και η δημιουργία γκράφιτι σε τοίχο της οδού Πανεπιστημίου, που με χαρακτήριζαν δολοφόνο κρατουμένων, επειδή δεν είχα κάνει πίσω στους εκβιασμούς του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα».

Καταληκτικά η Σοφία Νικολάου υπογράμμισε πως «ούτε τότε φοβήθηκα, όπως επίσης δεν φοβήθηκα όταν θέλοντας να πετύχει την εκλογική μου εξόντωση και μόνο, πολιτικός μου αντίπαλος «κάρφωσε» στο Ίντερνετ τη διεύθυνση του σπιτιού μου -εκεί όπου κοιμίζω τα τρία μωρά παιδιά μου- διευκολύνοντας έτσι τους τρομοκράτες».

Η καταγγελία της Σοφίας Νικολάου: