Σήμερα, από το Γ’ Νεκροταφείο θα γίνει η κηδεία του άτυχου γιατρού, τον οποίο δολοφόνησε εν ψυχρώ ο 69χρονος πεθερός του, έξω από την πολυκατοικία που διέμεναν, στην Αγία Βαρβάρα

Τόσο ο ίδιος ο δράστης όσο και η σύζυγός του που κατηγορείται για συνέργεια, προφυλακίστηκαν. Η πεθερά του γιατρού ωστόσο, υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στη δολοφονία και το επόμενο διάστημα οι συνήγοροί της θα καταθέσουν προσφυγή καρά της προσωρινής κράτησης.

Η πεθερά και ο καθ’ ομολογίαν δράστης σύζυγός της, στις απολογίες τους, φέρονται να προσπάθησαν να τα ρίξουν όλα στο θύμα για να καλύψουν ο ένας τον άλλο.

Η σύζυγος του φερόμενου ως δράστη χαρακτήρισε, μάλιστα, τον γαμπρό της ως τον «Χίτλερ» του σπιτιού.

«Είναι πολλά συσσωρευμένα όλα αυτά τα χρόνια. Παλινωδίες, επιθέσεις, βρισιές, χειρονομίες, βασανιστήριο ψυχών για τα εγγόνια μας. Το θύμα ήταν Χίτλερ μέσα στο σπίτι. Ο μικρός έτρεχε στον παππού του και του έλεγε “βοήθα μας παππού γιατί αν δεν μας βοηθήσεις εσύ, όταν μεγαλώσω εγώ θα τον σκοτώσω» είπε χαρακτηριστικά.

Μετανιωμένος…

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πως το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι την κρίσιμη ώρα της τέλεσης της αξιόποινης πράξης βρισκόταν εν βρασμώ ψυχικής ορμής καθώς ο γαμπρός του τον έβρισε και του μίλησε άσχημα.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, ο 69χρονος άδειασε πάνω στον γαμπρό του τη δίκανη καραμπίνα έπειτα την ξαναγέμισε και του έδωσε την χαριστική βολή.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε πως έχει μετανιώσει για ό,τι έγινε. Επίσης ανέφερε πως, τον τελευταίο χρόνο είχαν αλληλομηνυθεί με την κόρη του τουλάχιστον 4 φορές.

Ο 69χρονος είπε πως η σχέση που είχε με τον γαμπρό του δεν ήταν καλή καθώς τον είχε καταγγείλει πως κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του, κάτι ωστόσο που δεν επιβεβαιώθηκε από την έκθεση του παιδοψυχιάτρου.