Ο Καρλίτος φαίνεται πως απασχολεί ακόμα την μεταγραφική αγορά, αφού οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Λαμία έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ασία, προσφέροντας, μάλιστα, στον Ισπανό επιθετικό πλουσιοπάροχα συμβόλαια.

Η μία ομάδα που έχει προσεγγίσει τον 33χρονο άσο, είναι η Αστάνα του Καζακστάν, που πρόσφατα «ψώνισε» ξανά από το ελληνικό πρωτάθλημα παίρνοντας τον Γιάννη Μασούρα από την Κηφισιά και η άλλη είναι ένα κλαμπ από την Κίνα, του οποίου το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Τα δεδομένα για τον Ισπανό

Ο Καρλίτος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με τη Λαμία οπότε για να αποχωρήσει τώρα θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η ομάδα της Φθιώτιδας. Η περίοδος των μεταγραφών στο Καζακστάν ολοκληρώνεται στις 5 Απριλίου ενώ στην Κίνα την Τετάρτη (28/02). Επομένως στην υπόθεση της Αστάνα υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμη, ενώ σε εκείνη του κλαμπ από την Κίνα τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα.

Υπενθυμίζουμε πως για τον Καρλίτος υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και από τον Άρη τον περασμένο Ιανουάριο. Ο 33χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί 21 φορές την φετινή σεζόν με την φανέλα της Λαμίας με απολογισμό δέκα γκολ και δώσει τέσσερις ασίστ.