Μετ’ εμποδίων γίνονται οι μετακινήσεις των οδηγών σε πολλές κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής λόγω της έντονης βροχόπτωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι οδηγοί βρίσκονται κολλημένοι στην κίνηση σε διάφορα σημεία και πρέπει να είναι οπλισμένοι με υπομονή μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων παρατηρούνται αυτή την ώρα κατά μήκους του Κηφισού και της Κηφισίας ενώ ακινητοποιημένοι είναι οδηγοί και σε τμήματα της Αττικής Οδού και συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στην περιοχή της Παλλήνης λόγω εκτροπής οχήματος.

Η κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο

Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται επίσης και στις λεωφόρους Μεσογείων και Αλεξάνδρας, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και τη βασιλέως Κωνσταντίνου, ενώ κίνηση εντοπίζεται επίσης και σε δρόμους πέριξ του κέντρου της Αθήνας, όπως στη Σταδίου και την Πανεπιστημίου.

Στη Λ. Κατεχάκη σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στο ύψος του Βύρωνα και της Καισαριανής, μέχρι το πυροφυλάκιο. Στα νότια αυξημένη κίνηση παρατηρείται στη Λ. Ποσειδώνος από το ύψος του Ελληνικού μέχρι τον Άλιμο.

Χωρίς ταξί

Να σημειώσουμε πως χωρίς ταξί θα είναι η Αθήνα την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου λόγω της 48ωρης απεργίας που αποφάσισε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής. Το πρωί της Τρίτης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση με τα ταξί στην οδό Σπύρου Πάτση και θα ακολουθήσει πορεία μέχρι το υπουργείο Μεταφορών. Λόγω της κινητοποίησης θα τεθούν σε εφαρμογή από την Τροχαία κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Εξασθένηση των καιρικών φαινομένων στην Αττική αναμένουμε τις επόμενες ώρες.