Σε σοκ εξακολουθεί να παραμένει η κοινή γνώμη σε ότι αφορά στη δολοφονία που διαπράχθηκε το Σάββατο το βράδυ στην Αγία Βαρβάρα, όπου ένας 69χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα τον 57χρονο γαμπρό του.

Κανείς από την γειτονιά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι διαφωνίες που είχαν οι δύο άνδρες θα έπαιρναν αυτή την τροπή.

Ο 69χρονος πεθερός, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι προέβη στη δολοφονία, γιατί το θύμα κακοποιούσε την κόρη του.

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο 69χρονος δράστης δεν δίστασε να σκοτώσει τον γαμπρό του, μπροστά στα μάτια της εγγονής του που εκείνη την ώρα γύριζε σπίτι με τον πατέρα της.

Τους είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα

Γείτονες της οικογένειας οι οποίοι, προτίμησαν να κρατήσουν τη ανωνυμία τους,  δήλωσαν ότι το θύμα είχε πιεστεί τόσο πολύ από την εμμονή των πεθερικών του εναντίον του, που αναγκάστηκε να υποβάλει αίτηση λήψης ασφαλιστικών μέτρων ώστε να τους απαγορεύεται να τον πλησιάζουν σε απόσταση μικρότερη της ορισθείσας από την απόφαση.

Η πληροφορία αυτή που μεταφέρει ο ANT1, δημιουργεί έντονη την εντύπωση ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που το θύμα δεχόταν επίθεση από τα πεθερικά του.

Όπως είναι γνωστό στο δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Δίωξη ασκήθηκε και εις βάρος της 68χρονης συζύγου του δράστη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία, καθώς υπάρχει μαρτυρία πως φώναζε από το θυροτηλέφωνο στον δράστη σύζυγό της «ρίξ’ του, ρίξ’ του», μόλις είδε τον γαμπρό της.