Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε με σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έβαλλε κατά των «υπονομευτών», λέγοντας ότι στην Αριστερά δεν εκλέγονται αρχηγοί. «Ας το καταλάβουν όλοι καλά: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί. Δεν το επιτρέπει η ηθική του κόσμου της Αριστεράς», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ακολούθως πρόσθεσε ότι αν δεν είναι ο ίδιος απέναντι στους «υπονομευτές», τότε θα είναι κάποιος άλλος. «Αν δεν είμαι εγώ απέναντι στους νέους επίδοξους υπονομευτές, θα είναι κάποιος άλλος. Εκείνοι θα τον λένε «ουρανοκατέβατο», όμως θα τον έχει φέρει η κοινωνία, όπως έφερε εμένα», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Καταληκτικά ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε πως «η κοινωνία με έφερε εμένα».

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη:

Σημειώνεται ότι σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου βρίσκεται σε εξέλιξη η τρίτη μέρα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Κατά τη διάρκεια των εργασιών αναμένεται να ανακοινωθεί η υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως και ενδεχομένως ενός τρίτου υποψηφίου.

Οι σύνεδροι βρίσκονται στο βήμα από τις 10:20, ενώ η διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει έως τα μεσάνυχτα.