Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που ζούσε σε κατακόμβη στην ορεινή Κορινθία.

Σήμερα, ο 45χρονος πατέρας ο οποίος κρατείται αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα.

Η κατάσταση πάντως με την οικογένεια έχει αρχίσει να περιπλέκεται καθώς ο πατέρας αρνείται να κάνει τεστ DNA που έχει ζητηθεί από εισαγγελέα προκειμένου να φανεί ποιος είναι ο πατέρας του 11μηνου βρέφους.

Θρίλερ με τα παιδιά της οικογένειας

Την ίδια στιγμή, τρία από τα παιδιά της οικογένειας εξακολουθούν ν’ αγνοούνται, όπως και η μητέρα τους, με την ΕΛ.ΑΣ. να μην τους έχει εντοπίσει ακόμα.

Τα άλλα δυο παιδιά της οικογένειας παρέμειναν στο λαγούμι των παλαιοχριστιανών.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για τα παιδιά, αναζητούνται ληξιαρχικές πράξεις γέννησης και πιστοποιητικά που να τα συνδέουν με τον 45χρονο.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, φαίνεται τα τρία παιδιά για τα οποία ο 45χρονος λέει ότι δεν γνωρίζει που είναι, ότι βρέθηκαν σε ένα μοναστήρι παλαιοημερολογιτών, χωρίς ακόμη να έχει επιβεβαιωθεί.

Τηλεργασία από το λαγούμι

Στο μικροσκόπιο έχει μπει και η επαγγελματική πορεία του 45χρονου. Από τον δήμο Ηλιούπολης που είχε προσληφθεί ως υπάλληλος καθαριότητας, πήρε μετάταξη το 2020 για τον Δήμο Ερέτριας με εξ αποστάσεως εργασία και μισθό 1.029 ευρώ καθαρά μηνιαίως.

Αυτό που αναζητείται και πρέπει να δώσουν απαντήσεις οι αρμόδιες Αρχές, πως ένα υπάλληλος στην καθαριότητα εργαζόταν εξ αποστάσεως.

Οι… 4 ειδικότητες του 45χρονου

Ο 45χρονος που δηλώνει «παλαιοχριστιανός» – συστήνεται στο Facebook ως συγγραφέας, εκπαιδευτικός, σπηλαιολόγος, βοτανολόγος, πολύτεκνος πατέρας 8 παιδιών αλλά πάνω από όλα, όπως γράφει, Ορθόδοξος Ρωμιός.

Μέχρι και πριν από λίγες μέρες έκανε αναρτήσεις, με τις φωτογραφίες, τα βίντεο και το περιεχόμενό τους, που έκανε επί σειρά ετών, να αποκαλύπτουν πτυχές του χαρακτήρα και της δράσης του.

Με δικό του διαδικτυακό blog, γεμάτο κείμενα κατά των εμβολίων για τον κορονοϊό, και σελίδα στο YouTube, που έδινε συμβουλές ακόμα και για τα χόρτα που πρέπει να μαζέψει κανείς για να φτιάξει μια νόστιμη χορτόπιτα.

Στην Ικαρία το 2016, με στολή παραλλαγής απέναντι από την κάμερα του κινητού τηλεφώνου που καταγράφει τους μονολόγους, τις κινήσεις και τις εκφράσεις του. Είναι η εποχή που ο ίδιος είχε φύγει από το σχολείο, που εργαζόταν ως μουσικός στην Αθήνα, και δεν έκρυβε την υποστήριξή του, στην εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» που τότε βρισκόταν στο κοινοβούλιο.