Η Bentley Continental GT κατέκτησε δύο σημαντικά βραβεία, ως το καλύτερο αυτοκίνητο σε δύο μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές. Το κορυφαίο Grand Tourer κατέκτησε την πρώτη θέση της κατηγορίας του έπειτα από ψηφοφορίες αναγνωστών περιοδικών στη Γερμανία και στην Ελβετία.

Στη Γερμανία, η κορυφαία στην κατηγορία της Bentley Continental GT κέρδισε τον τίτλο «Best Cars» στα βραβεία του Auto Motor und Sport για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Περισσότεροι από 92.000 αναγνώστες συμμετείχαν στην 48η ετήσια ψηφοφορία του περιοδικού, έχοντας να επιλέξουν μεταξύ 455 αυτοκινήτων σε 13 κατηγορίες, αριθμοί που αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία της ψηφοφορίας. Παρά τον έντονο ανταγωνισμό, το κορυφαίο Grand Tourer της Bentley αναδείχθηκε νικητής της πολύ σημαντικής κατηγορίας των εισαγόμενων πολυτελών αυτοκινήτων.

Στην Ελβετία, η Continental GT πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία τον τίτλο του «Best Car» στην κατηγορία πολυτελείας, έχοντας επιλεγεί από τους αναγνώστες του Auto Illustrierte. Οι αναγνώστες έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία, ψηφίζοντας ανάμεσα σε 422 αυτοκίνητα σε 13 κατηγορίες.