Στη δημοσιότητα δίνεται η φωτογραφία του 46χρονου που σκότωσε και τεμάχισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του στα Τρίκαλα ύστερα από καυγά. Ο δράστης, που έχει συλληφθεί, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Σκότωσε και έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του, ενώ νωρίτερα ήρθαν στο φως φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Ο 46χρονος δράστης

Ο 46χρονος δράστης

Το χρονικό του εγκλήματος

Αφότου ο 46χρονος έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του, γίνεται γνωστό ότι κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας τα εξής: Ελάτε, τον σκότωσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλήση του 46χρονου στην αστυνομία έγινε μετά τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 02:45, με τον γιο να αποκαλύπτει πως προηγήθηκε καυγάς με το θύμα.

Ωστόσο, όπως είπε ο δράστης, ο άγριος διαπληκτισμός που οδήγησε στο φονικό έγινε πριν από δύο μέρες, οπότε ο ηλικιωμένος είναι νεκρός εδώ και ένα 48ωρο.

Ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι ο γιος πρώτα σκότωσε και μετά τεμάχισε τον πατέρα του.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο δράστης αντιμετωπίζει πιθανόν ψυχολογικά προβλήματα, όμως η αιτία πίσω από τον φόνο δεν είναι ακόμη γνωστή.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο 46χρονος, που αυτοτραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαθύ τραύμα στον αυχένα.

Βρήκαν το πτώμα χωρίς κεφάλι και χέρια

Μετά την κλήση του 46χρονου πατροκτόνου, αστυνομικοί που έσπευσαν στην βιοτεχνία, που υποδείχθηκε από τον δολοφόνο ως ο τόπος του εγκλήματος, ήρθαν αντιμέτωποι με το αποκρουστικό θέαμα.

Είδαν τον 76χρονο πατέρα του να κείτεται αποκεφαλισμένος στο έδαφος, με το κεφάλι να βρίσκεται δίπλα από την σορό, ενώ ο δράστης είχε μερικώς διαμελίσει τον πατέρα του. Πιθανότατα αυτή να ήταν μια προσπάθεια να τεμαχίσει τον πατέρα του και να εξαφανίσει το πτώμα.