Το τελευταίο αντίο στον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη, που δολοφονήθηκε από τον Αιγύπτιο στο μακελειό της Γλυφάδας, είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι του άτυχου άνδρα.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στην εκκλησία Κοίμησης της Θεοτόκου στο Γαλάτσι, στις 11:30, και η ταφή στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, ο καπετάνιος κατάφερε να αποσπάσει την καραμπίνα από τον Αιγύπτιο, και τότε ο δράστης πήρε το περίστροφό του και τον πυροβόλησε πισώπλατα.

Ο Αιγύπτιος δράστης σκότωσε την ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Μαρία Καρνέζη και τον Αντώνη Βλασσάκη, καθώς και τον καπετάνιο, Ηλία Κουκουλάρη, ο οποίος προσπάθησε να μπει μπροστά και να σώσει τους εργαζόμενους.

Απαρηγόρητη η οικογένεια του καπετάνιου

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, οι τρεις κόρες του και τα πέντε εγγόνια του που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο άνθρωπός τους έφυγε με αυτόν τον τραγικό τρόπο από τη ζωή.

Οι τρεις κόρες του, συντετριμμένες, αδυνατούν να πιστέψουν ότι κάποιος αφαίρεσε τόσες ζωές χωρίς δισταγμό. Μέσα σε μια στιγμή η ζωή τους ανατράπηκε και ο αγαπημένος τους πατέρας δεν είναι πλέον μαζί τους.

«Ήταν ένας άγγελος, όλοι ξέρουν τι άνθρωπος ήταν ο σύζυγός μου, έχασα τον άγγελό μου», είπε η σύζυγός του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Star.

Στεφάνι με λευκά τριαντάφυλλα έστειλε η οικογένεια Καρνέση, το οποίο έγραφε: «Στον αγαπημένο μας Ηλία, όλη η οικογένεια Καρνέση».