Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Basket League και στο ξεκίνημα υπήρξε μια σημαντική διακοπή καθώς ένας οπαδός των γηπεδούχων έχασε τις αισθήσεις στα court seats του γηπέδου.

Όπως ήταν λογικό το παιχνίδι σταμάτησε για λίγα λεπτά μέχρι να διαπιστωθεί πως όλα είναι καλά με τον φίλαθλο που ένιωσε αδιαθεσία.

Ευτυχώς βρήκε άμεσα τις αισθήσεις του όμως αποχώρησε με φορείο ώστε να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε το βίντεο:

Το πανό των οπαδών του Άρη με Γκάλη και Πρέλεβιτς

Οι οπαδοί των γηπεδούχων, κατά την έναρξη του αγώνα, ανάρτησαν ένα ιδιαίτερο πανό με σκοπό να… πικάρουν τον μεγάλο τους αντίπαλο.

Σε αυτό απεικονίζεται το γνωστό επεισόδιο που είχε λάβει χώρα, όταν οι δύο ομάδες κυριαρχούσαν στο ελληνικό μπάσκετ, με τον Νίκο Γκάλη και τον Μπάνε Πρέλεβιτς να έρχονται στα χέρια μετά από μεταξύ τους αγώνα, πάνω στην ένταση της στιγμής.

Η εικόνα που επιλέχθηκε ήταν μια αγκωνιά του «γκάνγκστερ» στον Πρέλεβιτς, ενώ στο πανό αναγραφόταν και η ατάκα: «Εδώ είναι Παλέ». Πάντως, πέρα απ’ όλα αυτά και τις αντιπαλότητες, Γκάλης και Πρέλεβιτς τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Δύο σπουδαίες προσωπικότητες, που έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στο ελληνικό μπάσκετ.