Την προσοχή στους γονείς εφιστά ο πατέρας της 14χρονης από το Κερατσίνι που φέρεται έχει υποστεί βιασμούς από τον 78χρονο παππού της.

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που φέρεται να ζούσε από τα 9 έως τα 13 της, σε μία φίλη και στα ξαδέρφια της. Ο 78χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιας πράξης κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη μεταξύ συγγενών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο πατέρας επισημαίνει ότι δεν ήξεραν στην οικογένεια όσα βίωνε η ανήλικη. «Τα βλέπεις στην τηλεόραση όμως είναι αλλιώς όμως όταν σου χτυπάει την πόρτα. Να είστε πάντα καχύποπτοι, προσοχή στα κοντινά πρόσωπα στους παππούδες, στους θείους. Γίνεται συνήθως εκεί που δεν το περιμένεις. Εμείς δεν το ξέραμε. Το μάθαμε», ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό «Star».

«Από τη στιγμή που το εκμυστηρεύτηκε έφυγε το βάρος από πάνω της. Έχουμε πάει και σε παιδοψυχολόγους είναι μια χαρά. Εγώ τον βοηθούσα και οικονομικά και υλικά και από όλα. Δεν διεκδικώ τίποτα από χρήματα, έστω να μπει μέσα με αυτή τη ρετσινιά θέλω. Υπάρχει εισαγγελική εντολή. Έχει γίνει η σύλληψη. Το πράγμα έχει μπει στον δρόμο που πρέπει» πρόσθεσε.

«Αν το είχε χαλάσει το παιδί θα ήμουν φυλακή» – Σοκάρει η μητέρα της ανήλικης για τον παππού

Σοκάρει η μητέρα της ανήλικης που κατήγγειλε τον παππού της για σεξουαλική κακοποίηση τα τελευταία 7 χρόνια στο Κερατσίνι.

Όπως ισχυρίζεται η μητέρα της δεν έχει υπάρξει βιασμός. «Αν το είχε κάνει τώρα θα ήμουν φυλακή» λέει χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΡΤ η μητέρα του κοριτσιού ανέφερε ότι «εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό γινόταν απ’ όταν το παιδί ήταν 8 – 9 χρονών. Έβλεπα πως δεν τον απέφευγε, αλλά συχνά μου έφερνε αντιρρήσεις να πηγαίνει στο σπίτι των παππούδων. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν ήξερε, θα τον σκότωνε. Από ό, τι είπε το παιδί πήγε να το χαλάσει, αλλά του ξέφυγε. Το χάιδευε με τα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα».