Με τη ζωή του παραλίγο να πληρώσει τη διένεξη που είχε ένας άνδας με θαμώνες πιτσαρίας στην περιοχή των Κουφαλίων της Θεσσαλονίκη, αργά χθες το βράδυ.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (04/02), όταν εκείνος έτρωγε στο μαγαζί με την οικογένεια του. Για ασήμαντη αφορμή καβγάδισε με δύο άλλα άτομα που βρίσκονταν στο μαγαζί και αποτέλεσμα ήταν δεχθεί μανιακή επίθεση με σφυρί στο κεφάλι, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Όπως εξηγεί ο ίδιος στο GRTimes από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται μετά τον καβγά, οι δύο άντρες (ημεδαπός και αλλοδαπός) του έστησαν καρτέρι έξω από το μαγαζί και περίμεναν να βγει για να του επιτεθούν.

«Όταν με είδαν να βγαίνω όρμισαν αμέσως, ο ένας με κρατούσε κι ο άλλος με χτύπησε με το σφυρί στο κεφάλι τρεις φορές» περιγράφει το θύμα της επίθεσης.

Επιπλέον, όπως εξηγεί ο ίδιος, η δολοφονική επίθεση έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου και του πατέρα του.

«Όταν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να αμυνθώ, ξαναμπήκα στο μαγαζί αιμόφυρτος και αυτοί παρέμειναν έξω με σκοπό να συνεχίσουν την επίθεση. Σε κάποια στιγμή ο αλλοδαπός μπήκε εκ νέου στο μαγαζί και πήρε ένα μαχαίρι με σκοπό να με τραυματίσει, αλλά δεν μπορούσε να κινηθεί στο μέρος μου, καθώς υπήρχε κόσμος γύρω μου» τόνισε το θύμα.

Στο σημείο λίγο αργότερα έφτασε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ενός δράστη της επίθεσης (αλλοδαπού), ενώ ο δεύτερος (ημεδαπός) διέφυγε της σύλληψης.

Το θύμα της επίθεσης παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου υποβλήθηκε σε αξονική και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ όπως διευκρίνισε υποβλήθηκε αυτεπάγγελτα μήνυση κατά των δραστών και μόλις πάρει εξιτήριο θα κινήσει τις διαδικασίες νομικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ ο δεύτερος δράστης αναζητείται από την ΕΛΑΣ.