Ήταν τον περασμένο Νοέμβριο που η Μέγκαν Μαρκλ σε συνέντευξή της στο κόκκινο χαλί σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες δήλωνε ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν τόσα πολλά συναρπαστικά πράγματα στο πρόγραμμα που πρόκειται να ανακοινώσυν.

«Πράγματα που κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται -θα έλεγα ‘καλά’ αλλά είναι κάτι περισσότερο από αυτό- πράγματα που κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται κάτι, σωστά;» σημείωνε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Μαρκλ.

Φαίνεται όμως πως το πιο ισχυρό συναίσθημα για ένα βασικό μέλος της ομάδας τους ήταν η επιθυμία να παραιτηθεί.

Ο διευθυντής της Archewell Productions, της εταιρείας που ίδρυσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ το 2020 για να κάνουν εκπομπές και ταινίες, αποχώρησε ξαφνικά από την ομάδα τους.

Ο Bennett Levine, που είχε προαχθεί σε διευθυντή της Archewell το 2022, αποχώρησε από την εταιρεία μέσα στον μήνα.

Όταν είχε αναλάβει συντονιστής της εταιρείας το 2021, η πρόσληψή του χαιρετίστηκε από τον πιο ειλικρινή υποστηρικτή των Σάσεξ, Omid Scobie, ως ένδειξη πως το Archewell είναι μια «κυψέλη δραστηριότητας που συνεχίζει να αναπτύσσεται».

Επιβεβαίωσε τη φυγή του

Ο Bennett Levine επιβεβαίωσε την αποχώρησή του με ένα μήνυμα προς τις επαφές του στα social media. «Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ πως ξεκινάω σε μια νέα θέση στην Cinetic Media» αναφέρει για τη νέα του δουλειά σε μια αμερικανική εταιρεία χρηματοδότησης και διανομής ταινιών.

Σύμφωνα με όσα επικαλείται δημοσίευμα της MailOnline, αυτό είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την εταιρεία. «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό».

Οι διευθυντές παραγωγής φροντίζουν για την επιχειρηματική, οικονομική και στρατολογική πλευρά των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών.

Η αιφνιδιαστική αποχώρηση του Bennett Levine έρχεται εν μέσω φημών πως το Netflix ενδέχεται να μην ανανεώσει τη συμφωνία του με την Archwell.

Ο γίγαντας του streaming κατέβαλε, σύμφωνα με φήμες στους Σάσεξ, 80 εκατομμύρια λίρες το 2020 στο πλαίσιο μιας συμφωνίας που λήγει το 2025.

Ο Bennett Levine εργάστηκε για τη σειρά ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» στην οποία η Archwell ήταν συμπαραγωγός με το Netflix και κυκλοφόρησε το 2022.

Οι φήμες ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να ετοιμάζεται για το τέλος της συμφωνίας του με το Netflix τροφοδοτήθηκαν και από το πρόσφατο ταξίδι τους στην Τζαμάικα ως προσκεκλημένοι του επικεφαλής της Paramount Pictures Brian Robbins. Η Paramount είναι σημαντικός αντίπαλος του Netflix στο streaming.

Ο γίγαντας της μουσικής βιομηχανίας Spotify ακύρωσε τη συμφωνία των 18 εκατομμυρίων λιρών με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίμεναν περισσότερο περιεχόμενο από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ και την ομάδα τους Archewell Audio.

Το λαμπερό ζευγάρι παρήγαγε μόνο ένα podcast και ένα ημίωρο αφιέρωμα για τις διακοπές μέσα σε τρία χρόνια.