Ένας είναι ο δράστης της δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη  στο Μεσολόγγι σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία από την έρευνα εδώ και 20 ήμερες.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA και στο Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο που να δείχνει παρουσία τρίτου προσώπου στην περιοχή της δολοφονίας και όλα δείχνουν ότι ο 50χρονος κρεοπώλης είναι και ο φυσικός αυτουργός του εγκλήματος.

Το τετράδιο με τα ονόματα

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και άλλα άτομα στην υπόθεση.

Για τον λόγο αυτό σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου η αστυνομία θεωρεί πάρα πολύ σημαντικό το τετράδιο του Μπάμπη με τα ονόματα και τα ποσά που σημείωνε δίπλα ο 31χρονος.

Επίσης κρίσιμη θεωρείται μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Μπάμπης και ο κρεοπώλης λίγη ώρα πριν το μοιραίο ραντεβού όπου φέρεται να διαπληκτίστηκαν έντονα.

Η αστυνομία εξετάζει και τα σενάρια που ακούγονται περί θησαυρού ή αρχαιοκαπηλίας χωρίς ωστόσο να έχουν προκύψει κάποια στοιχεία ενώ όπως επισημαίνεται δεν φαίνεται έχουν άμεση σχέση με το έγκλημα της δολοφονίας τουλάχιστον από τα μέχρι τώρα στοιχεία ή τουλάχιστον δεν επηρεάζουν την υπόθεση όσον αφορά τον φυσικό αυτουργό της δολοφονίας