Απρόοπτα και… περιπέτειες είχε η τριήμερη συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις Σπέτσες, με τους βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον Στέφανο Κασσελάκη να επιχειρούν να… τριπλάρουν τους δημοσιογράφους.

Με τη λήξη της μαραθώνιας συνεδρίασης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιβιβάστηκαν σε βαν και ταξί λέγοντας ότι θα μεταβούν στο ξενοδοχείο.

Στη συνέχεια, με ελιγμούς τα οχήματα που επέβαιναν οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχείρησαν να ξεγελάσουν τα τηλεοπτικά συνεργεία και μετά την… «παραπλάνηση», κατέληξαν στο εστιατόριο όπου τους περίμενε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μετέβη στο σημείο μυστικά.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρισκόταν εντός του εστιατορίου με κλειστά τα φώτα ώστε να μην δώσει στίγμα και τραβήξει τα βλέμματα η παρουσία του.

Η Θεοδώρα Τζάκρη, η Δώρα Αυγέρη και ο Σωκράτης Φάμελλος στις Σπέτσες

Λουλούδια και δώρα από τη δημοτική αρχή

Σημειώνεται ακόμη ότι στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη έφτασαν και λουλούδια από τη δήμαρχο Σπετσών Ευγενία Φραγγά.

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπεθ, μετέφερε από την πλευρά του στο σπίτι δώρα του τοπικού αντιδημάρχου για τους βουλευτές.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Κυριακής 21 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εργασίες της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις Σπέτσες, με εισηγήσεις πολλών στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως σημειώνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «στην πυκνή πολιτική συνεδρίαση με τις 30 λεπτομερώς επεξεργασμένες και τεκμηριωμένες παρουσιάσεις και τις 20 ώρες συλλογικής δουλειάς και διαλόγου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επικεντρώθηκαν στην διαμόρφωση των αξόνων για ένα Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο στο οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε εκτενώς κατά την έναρξη των εργασιών».

Δείτε βίντεο του MEGA: