Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας που έχει συγκλονίσει τη Χαλκίδα, όπου μια 39χρονη, ο οποία παρενοχλούσε έναν 43χρονο, σκότωσε τον άνδρα με 40 μαχαιριές.

Την Κυριακή (21/1), ωστόσο, ο πατέρας της δράστιδος έδωσε μιαν άλλη τροπή στην υπόθεση. «Μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι», είπε στο Star, και συμπλήρωσε πως δεν το είχε πει σε κανέναν και δεν το είχε καταγγείλει και στις Αρχές.

«Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Υπήρχε χειροδικία, είχαμε δει με σημάδια στο μάτι και σπασμένη πόρτα», ανέφερε ακόμη ο ίδιος.

«Βλέπαμε πράγματα που δε μας άρεσαν»

Ο πατέρας της 39χρονης είπε δήλωσε επίσης ότι τα τελευταία τρία χρόνια η συμπεριφορά της κόρης του είχε αλλάξει. «Βλέπαμε πράγματα που δε μας άρεσαν. Βλέπαμε την κόρη μας να κακοποιείται, να απομονώνεται, δε σήκωνε τα τηλέφωνα, δεν ασχολιόταν με το σπίτι της, όπως έκανε στο παρελθόν. Ανησυχήσαμε. Μας είχε πει μια κουβέντα για διαζύγιο, αλλά ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος το ήθελε», ανέφερε.

Ο ίδιος προσέθεσε πως κόρη του και ο γαμπρός του, παρά τα προβλήματα που φέρονται να αντιμετώπιζαν, δεν ήθελαν να πάρουν διαζύγιο ενώ ισχυρίζεται, ότι ο ξυλουργός και ο γαμπρός του είχαν κόψει τις φιλικές επαφές.

«Έχουν τη συμπόνια μου»

Ο πατέρας της κατηγορουμένης είπε ακόμη ότι η κόρη του δεν του είχε πει μέχρι πρόσφατα ότι το θύμα την είχε κακοποιήσει. «Σε μια συζήτηση ο γαμπρός μου, μού είχε πει ότι αν δεν είχε παιδιά θα σκότωνε τον 43χρονο. Εγώ τον γνώριζα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι εκείνος με τον οποίο είχαν πρόβλημα η κόρη και ο γαμπρός μου. Υπάρχει ένα θύμα, είναι τραγικό, έχουν τη συμπόνια μου», δήλωσε ο ίδιος.

Η 39χρονη γυναίκα που μαχαίρωσε τον 43χρονο βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Κυριακής (21/01). Ζήτησε και πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου για τη δολοφονία που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, η 39χρονη σήμερα το μόνο που ζήτησε από τους αστυνομικούς είναι να δει είναι το σύζυγό της και τα παιδιά της.