Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για τους πλούσιους και διάσημους που ανήκαν στο «πελατολόγιο» του καταδικασμένου παιδεραστή Τζέφρι Επστάιν. Σύμφωνα με την μάρτυρα Βιρτζίνια Τζιούφρι, που έχει κατηγορήσει τον πρίγκιπα Άντριου ότι την βίασε όταν ήταν ανήλικη, υποχρεώθηκε να κάνει σεξ και με άλλον ξένο πρίγκιπα στη νότια Γαλλία, όπου την είχε πάει η καταδικασθείσα για σωματεμπορία ανηλίκων Γκισλέιν Μάξγουελ, σύντροφος του Αμερικανού χρηματιστή που βρέθηκε νεκρός στο κελί του το 2019, εν αναμονή της δίκης του.

Η ίδια μάρτυρας, σύμφωνα με την κατάθεση της που δόθηκε στη δημοσιότητα από το δικαστήριο σήμερα, κατέθεσε ότι είδε τον Μπιλ Κλίντον στο ιδιωτικό νησί του Επστάιν στις Παρθένες Νήσους, παρότι ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος έχει αρνηθεί κατ’ επανάληψη την παρουσία του εκεί. Σε μια περίσταση, μάλιστα, η Τζιούφρι συνέφαγε με τον Κλίντον, τον Επστάιν και την Μάξγουελ και δύο νεαρές γυναίκες που «έμοιαζαν με αδελφές». Η ίδια μπορεί να μην είχε κάνει σεξ με τον πρώην πρόεδρο, αλλά δήλωσε πως εκείνος γνώριζε για την κακοποίηση των ανήλικων κοριτσιών που έπεφταν στα χέρια του Επστάιν με τη βοήθεια της Μάξγουελ, γράφει η Daily Mail.

Ηχηρά ονόματα

Άλλοι καλεσμένοι, σύμφωνα με την Τζιούφρι, εκτός από τα ηχηρά ονόματα του Στίβεν Χόκινγκ, του Ντόναλντ Τραμπ, Ρίτσαρντ Μπράνσον ακόμα και της Κάμερον Ντίαζ, που ακούστηκαν αυτές τις μέρες ήταν ο Αλ Γκορ με τη σύζυγο του, που παρευρέθηκαν σε ένα δείπνο, αλλά δεν αποχωρίστηκε ο ένας τον άλλον ούτε λεπτό.

Δυο στοιχεία που δεν είχαν δημοσιευτεί μέχρι σήμερα είναι ότι ο Επστάιν έδωσε στην Τζιούφρι 15.000 δολάρια για να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου το 2001 και ότι είχε υποχρεωθεί να κάνει σεξ με έναν ακόμα ξένο πρίγκιπα, τον οποίο όμως δεν κατονομάζει.

Η Βιρτζίνια Τζιούφρι υποχρεώθηκε να κάνει σεξ και με άλλον πρίγκιπα εκτός από τον Άντριου της Βρετανίας

Ο ξένος πρίγκιπας

«Υπήρχε και ένα άλλο άτομο, που πραγματικά δεν ξέρω το όνομα του, μιλούσε σε μια ξένη γλώσσα αλλά ήξερε και αγγλικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια στην κατάθεση της που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. «Αλλά, δεν είμαι σίγουρη από πού καταγόταν… Μου τον σύστησαν σαν πρίγκιπα», συνέχισε η ίδια.

Η Βιρτζίνια Τζιούφρι έχει δηλώσει επίσης πως υποχρεώθηκε να κάνει σεξ με τον δισεκατομμυριούχο της Victoria’s Secret, Λεξ Βέξνερ, πολλές φορές στο Νιου Μέξικο κι τη Νέα Υόρκη.