Η… τέλεια ληστεία έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ να φεύγει με μια νίκη-δώρο του Σλοβάκου «χασάπη» και του συστήματος, σε μια «σφαγιαστική» διαιτησία κατά του Ολυμπιακού.

Στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου εμφανίστηκε ένας επικίνδυνος ρέφερι ονόματι Μαρχέφκα, ο οποίος αποφάσισε να γίνει αυτός ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης χαρίζοντας με τις αποφάσεις του την νίκη στην Ένωση.

Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε κατάφωρα με δύο εγκλήματα από τον Σλοβάκο και το VAR, με τον πρώην διαιτητή, Αριστομένη Κουτσιαύτη στην εκπομπή του Action 24 που εμφανίζεται να «ξεμπροστιάζει» κι αυτός με τη σειρά του τον Μαρχέφκα για όσα έγιναν στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην διαιτητής, αναφέρθηκε στη διαιτησία του Σλοβάκου, τονίζοντας ότι ούτε στα τοπικά δεν έχει δει κάτι τέτοιο. Τα λάθη ήταν πολλά και συνεχόμενα, ενώ έχει χαρίσει κάρτες σε πολλούς παίκτες και των δύο ομάδων, ενώ δεν σφύριζε ούτε φάουλ.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί στον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων είναι πως υπογράμμισε ότι το γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Μασούρας είναι ξεκάθαρο γκολ, ενώ εξήγησε και το λόγο σύμφωνα με τον κανονισμό που έχει η UEFA, ο οποίος δε χωράει καμία αμφισβήτηση. Μάλιστα το μεγαλύτερο λάθος του ήταν ότι σφύριξε πριν μπει η μπάλα στα δίχτυα, κάτι που έκανε το VAR να μην μπορεί να πάρει θέση στη φάση.

Από κει και πέρα, ο Κουτσιαύτης τονίζει ότι ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να είχε πάρει πέναλτι και στη φάση που ο Κάλενς ανατρέπει τον Ναβάρο, αφού ο παίκτης της ΑΕΚ δεν βρίσκει τη μπάλα και ρίχνει στο έδαφος τον επιθετικό των «ερυθρολεύκων», σε μια ακόμη πεντακάθαρη παράβαση, με τον Σλοβάκο και το VAR να κλείνουν τα μάτια.

Εκτός από τις δύο φάσεις που συζητάει όλη η Ελλάδα εδώ και δύο μέρες, ο Κουτσιαύτης ξεκαθάρισε ότι εκνεύρισε τους παίκτες και των δύο ομάδων με τις αποφάσεις του, κάτι που φάνηκε και στο γήπεδο.

Δείτε το σχόλιο του Κουτσιαύτη: