Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας από τον σύντροφό της και ένα φίλο του.

Από την προηγούμενη εβδομάδα, οι Αρχές έψαχναν τα ίχνη της 41χρονης, ενώ είχε εκδοθεί και missing alert για την εξαφάνισή της. Ωστόσο, στην εκπομπή «Το Πρωινό» αποκαλύφθηκε μια νέα πληροφορία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τα όσα ανέφερε σε δημοσιογράφο της εκπομπής ο Κώστας Γιαννόπουλος από το «Χαμόγελο του Παιδιού», οι συγγενείς της άρχισαν να αναζητούν την άτυχη γυναίκα από τις πρώτες ώρες της εξαφάνισής της. Μάλιστα, ήθελαν άμεσα να εκδοθεί missing alert, όμως ο σύντροφος της 41χρονης δεν ήθελε να μπει.

Ο ίδιος υποστήριζε πως ο λόγος για τον οποίο δεν ήθελε την έκδοση του missing alert ήταν γιατί η 41χρονη ήταν στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και δεν το ήξερε κανείς. Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, οι συγγενείς της Γεωργίας συγκρούστηκαν τότε μαζί του και άρχισαν να τον υποψιάζονται.

Όταν, τελικά, μπήκε η αγγελία και οι ψυχολόγοι από το «Χαμόγελο του παιδιού» προσπάθησαν να συνεργαστούν μαζί του, εκείνος δεν ήταν συνεργάσιμος, ενώ ήταν «πολύ βαρύς», σύμφωνα με το ρεπορτάζ . Από εκεί και ύστερα, οι υποψίες έγιναν πιο έντονες.